در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر ، دکتر مهرزاد شمس مجری طرح با بیان این مطلب گفت: معمولا برای افزایش ضریب انتقال حرارت میکروکانال ها ، از سیالاتی با ضریب هدایت حرارتی بیشتر استفاده می کنند که این امر افت فشار زیاد را به همراه دارد از این رو در این پژوهش استفاده از نانوذرات جامد با ضریب هدایت حرارتی زیاد به صورت غوطه ور در سیال ارائه شد.
وی با بیان اینکه با استفاده از این روش می توان ضریب هدایت حرارتی یک سیال با افت فشار کم را با استفاده از نانوذرات معلق افزایش داد، افزود: در این پژوهش از روش مستقیم مدل سازی استفاده شده است یعنی نانوذرات به طور مستقل در سیال بررسی و اثر سیال بر روی ذرات مستقیما مورد بررسی قرار گرفت.
شمس اظهار داشت: با توجه به اینکه در بحث نانوسیال، فرض بر این است که مجموعه سیال پایه و نانوذرات حالت یکنواختی داشته باشند، ایجاد شرایطی که این شرایط را پایدار نگه دارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
این محقق اضافه کرد: نتایج این پژوهش می تواند در صنایع الکترونیک در جداسازی ذرات و مبدل های حرارتی مورد استفاده قرار گیرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: