حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش واحد مرکزی خبر، علی دارابی در آئین پایانی جشنواره فیلم های دو دقیقه ای حج و زیارت گفت: توجه ویژه به برنامه هایی با موضوع حج و زیارت در110 شبکه رادیو و تلویزیونی درون و برون مرزی با 32 زبان نشان دهنده توجه رسانه ملی به این موضوع است.
وی افزود : امروز تولیدات مکتوب و تصویری خوبی در حوزه حج و زیارت صدا و سیما تولید شده است و امیدواریم آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره که از سال آینده دائمی خواهد شد، افزایش یابد.
وی تاکید کرد: آثار این جشنواره در اجلاس رادیو تلویزیون های عضو اکو که به زودی برگزار می شود پخش خواهد شد و همکاران اداره فرهنگی سازمان صدا و سیما باید در این زمینه تلاش جدی داشته باشند.
قائم مقام سازمان صدا و سیما افزود: تولیدات این جشنواره باید با هدف زدودن خرافات در امور حج و زیارت باشد و در کنار تبلیغ حج، آداب صحیح زیارت و مناسک حج برای زائران تبیین شود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....