دیدار پال اسپراکمن با راوی دا

گروه فرهنگ و هنر: پال اسپراکمن مترجم و استاد دانشگاه آمریکا برای دیدار با راوی کتاب دابه ایران سفر می‌کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نشر سوره مهر، پال اسپراکمن مترجم انگلیسی‌زبان که تاکنون تعدادی از کتاب‌های ایرانی را به انگلیسی برگردانده و در آمریکا منتشر کرده است، اردیبهشت ماه سال آینده برای دیدار با سیده زهرا حسینی راوی کتاب دا که او در حال ترجمه آن به انگلیسی است و همچنین شرکت در نمایشگاه کتاب تهران به ایران سفر می‌کند.
کد خبر: ۳۱۴۳۹۴

اسپراکمن دلیل اصلی سفرش به ایران را گفتگوی رو در رو با سیده زهرا حسینی و برطرف شدن برخی ابهاماتش در مسیر ترجمه این کتاب عنوان کرده است. تشریح روند ترجمه این کتاب از دیگر برنامه‌های وی در این سفر است.

کتاب‌های سفر به گرای 270درجه نوشته احمد دهقان،شطرنج با ماشین قیامت نوشته حبیب احمد‌زاده و اسماعیل اثر امیر حسین فردی از دیگر آثاری است که وی به انگلیسی ترجمه کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها