پایانی بر سرقت‌های 500 میلیون تومانی

دستگیری سارق سابقه‌دار پایتخت

سارق سابقه‌دار خودرو و لوازم داخل خودرو در پایتخت از سوی پلیس دستگیر شد.ماموران کلانتری 101 تجریش در 25 خرداد ماه امسال به مرد 45 ساله‌ای که خود را به نام «علی‌رضا صفری» معرفی کرده بود، مظنون شده و پس از دستگیری او را به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند.
کد خبر: ۳۰۹۲۰۱

به گزارش ایسنا، کارآگاهان در ابتدا با استعلام از شماره پلاک خودرو متوجه شدند، یکی از عددهای پلاک عوض شده، لذا با بررسی دقیق‌تر مشخص شد خودرو در اسفند ماه سال 86 در شمال تهران سرقت شده است.

متهم در برابر سوالات کارآگاهان مبارزه با سرقت خودرو پایگاه یکم ادعا کرد که خودرو مذکور را خریداری، اما قولنامه‌اش را گم کرده است.

در روز بعد، زنی که خود را مادر متهم معرفی می‌کرد با مراجعه به پایگاه پلیس و ارائه مدرک هویتی متعدد ادعا کرد که فرزندش مرتکب هیچ‌گونه تخلفی نشده است، در نتیجه با تشکیل پرونده، متهم به دادسرای جنایی تهران اعزام شد و پس از بررسی موضوع و به دستور رضوانفر دادیار شعبه چهارم دادسرای جنایی تهران متهم با قرار وثیقه در اختیار کارآگاهان قرار گرفت که با سپردن وثیقه توسط خانواده متهم آزاد شد تا برای ادامه تحقیقات درباره پرونده در زمان نیاز به پلیس آگاهی یا مرجع قضایی خود را معرفی کند.

از آنجایی که در اولین اقدام کارآگاهان پایگاه یکم از این متهم انگشت‌نگاری به عمل آورده بودند، چند روز پس از آزادی فرد مورد نظر، با اعلام نتیجه انگشت‌نگاری مشخص شد این متهم از سارقان سابقه‌دار در زمینه سرقت خودرو و لوازم داخل خودرو و جعل پلاک و اسناد و مدارک خودرو است که از سال 63 تاکنون در 15مرحله توسط کارآگاهان پلیس تهران بزرگ و استان تهران دستگیر و در هر مرحله پس از رسیدگی به پرونده در مرجع قضایی به زندان و رد مال در حق مالباختگان محکوم شده است، اما پس از طی محکومیت زندان دوباره مرتکب سرقت خودرو و لوازم خودرو می‌شده است.

در نتیجه مجددا مراتب به نظر رضوانفر دادیار شعبه چهارم دادسرای جنایی رسید که با دستور وی مبنی بر سوابق چندین ساله متهم در امرسرقت و جعل، کارآگاهان به آدرس اعلامی در تهران مراجعه کردند و مشخص شد آدرس داده شده درست نبوده و متهم متواری شده است.

کارآگاهان بار دیگر شناسایی و دستگیری این سارق حرفه‌ای را در دستور کار خود قرار دادند و در نهایت با شناسایی مخفیگاه او در کرج در هجدهم آذر ماه امسال با اخذ نیابت قضایی و با 10 ساعت تعقیب و مراقبت، زمانی که متهم با یک دستگاه خودرو سواری پراید وارد مخفیگاه خودشده بود، طی اقدامی سریع و غافلگیرانه وی را دستگیر کرده و در بازرسی از مخفیگاهش 50 عدد کارت خودرو، دو دستگاه لپ تاپ، یک قبضه اسلحه کلت کمری با هشت عدد تیر، یک دستگاه بی‌سیم، 30 عدد بیمه‌نامه خودرو، 10 دستگاه ضبط و پنل، سه عدد بادگیر و چادر خودرو، چند فقره چک اشخاص، چند جلد سند ملکی، شش دستگاه دوربین عکاسی، 500 عدد کیف مردانه و زنانه، 200 عدد عروسک و بسیاری اقلام دیگر سرقتی کشف و ضبط شد.

متهم پس از انتقال به پایگاه یکم با ادعای عجیبی اظهار کرد که 500 عدد کیف و 200عدد عروسک متعلق به خواهرانش است.

این متهم به نام «سعید» پس از انتقال به پایگاه یکم و در اعترافات خود مالخر اموال مسروقه را فردی به نام «افشین» معرفی کرد که در این رابطه پلیس پس از دستگیری «افشین» از او تعداد 25 دستگاه رادیوپخش سرقتی خودرو را کشف کرد.

گفتنی است، تاکنون بیش از40 نفر از مالباختگان که خودرو یا از داخل خودروی آن‌ها لوازم خودرو و مدارک هویتی و وجه نقد و کیف و غیره سرقت شده بود، شناسایی شدند. همچنین ارزش اموال مسروقه تاکنون بیش از 500 میلیون تومان برآورد شده است.

با بررسی پرونده‌های گذشته متهم مشخص شد که وی در اغلب دستگیری‌ها با پیشنهاد رشوه از سوی خود یا خانواده‌اش قصد تطمیع و فریب پلیس را داشته داشته است.

بنابراین گزارش، خودرو پراید که در زمان دستگیری متهم کشف شد هم سرقتی بوده است. همچنین «سعید» در طول چند ماه متواری بودن مجدد به سرقت‌های متعددی در مناطق شمالی پایتخت (شهرک غرب، پاسداران، خیابان ولی عصر(عج)، تجریش و غیره) اعتراف کرد.

سرهنگ عباسعلی محمدیان رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، ضمن دعوت از مالباختگان، اظهار کرد: از افرادی که در سال جاری به این شیوه در مناطق شمال پایتخت سرقت شده است دعوت می‌شود برای طرح شکایت به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها