صادق پور خبر داد:

جذب 18 نیروی کارشناس در دانشگاه مازندران

بهرام صادق پور معاون اداری و مالی دانشگاه مازندران گفت: به منظور تقویت و تکمیل بدنه نیروی کارشناسی دانشگاه مازندران 18 نیروی جدید جذب می شود.
کد خبر: ۳۰۶۶۶۶

به گزارش مهر ، معاون اداری و مالی دانشگاه مازندران ظهر شنبه در حاشیه برگزاری آزمون استخدامی کارشناس در دانشگاه مازندران افزود: دانشگاه مازندران، بزرگترین مرکز آموزش عالی استان است که با توجه به توسعه روزافزون آن نیازمند تقویت و تکمیل کادر کارشناسی است.

وی با اشاره به بازنشستگی تعداد زیادی از کارکنان این دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود بر اساس مفاد استخدام مدیریت خدمات کشوری، از محل سهمیه شماره 6724/63 مورخ 27 تیر 1385 و مجوز شماره 10253/15 سال 87 پنجمین نشست از دور دوم هیئت امنای دانشگاه، تعداد 13 نفر از افراد واجد شرایط را از طریق برگزاری آزمون تخصصی و عمومی، مصاحبه و گزینش به صورت پیمانی استخدام خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه دارای مجوز جذب برای 18 نیروی کارشناسی بوده است که باید بر اساس مصوبه هیئت وزیران 25 درصد از این ظرفیت، برای فرزندان شاهد تخصیص داده شود و سپس نسبت به جذب نیرو اقدام کند.

معاون اداری و مالی دانشگاه مازندران بر اساس این مصوبه پنج نیرو در رشته های مهندسی عمران، زبان انگلیسی، حسابداری، مدیریت علوم تربیتی و حسابداری از سهمیه مذکور جذب خواهند شد.

صادق پور گفت: در این آزمون بالغ بر 430 داوطلب در 13 رشته مهندسی کامپیوتر، مهندسی شیمی، فیزیک، زیست شناسی، شهرسازی، صنایع دستی، حقوق، الهیات و معارف اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، تغذیه و صنایع غذایی، علوم اجتماعی، مدیریت آموزشی  و آمار به رقابت پرداختند.

معاون اداری و مالی  دانشگاه مازندران در خصوص زمان اعلام نتیجه این آزمون گفت: دو هفته پس از برگزاری آزمون نتیجه آزمون کتبی مشخص و افراد برای مصاحبه و گزینش فرا خوانده می شوند.

صادق پور همچنین در ادامه با بیان اینکه دانشگاه با تاسیس دانشکده های جدید نیازمند تکمیل نیروهای کارشناسی است، تصریح کرد: هیئت رئیسه دانشگاه در نظر دارد تا به منظور جبران کمبود نیرو در دانشکده های نو پا از کمیسیون دائمی و هیئت امنا برای جذب نیروی قراردادی مجوز اخذ نماید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها