کی چی گفت

* خبر آنلا‌ین: هفته گذشته شنیده می‌شد که علی کفاشیان جلسه‌ای با سعیدلو داشته و در این جلسه رئیس سازمان از او خواسته که تا چند روز دیگر استعفایش را بنویسد و برود! اما خود کفاشیان گفته است: من، کفاشیان فقط 54 سال سن دارم و تا 60 سالگی در فدراسیون فوتبال می‌مانم.
کد خبر: ۳۰۳۲۹۳

* ایسنا: برنار کوشنر وزیر امور خارجه فرانسه همچنان از روزهایی می‌گوید که کاندولیزا رایس در وزارت امور خارجه آمریکا بود. دوران ریاست جمهوری بوش انگار خیلی به او مزه داده است! چرا که او گفته است: «حسرت روزهای ریاست‌جمهوری بوش را می‌خورم.»

* خبرآنلاین: حکایت «برای همدیگر نوشابه باز کردن»! دقیقا مصداق عینی گفته‌های سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی و علی‌آبادی رئیس سابق این پست برای همدیگر بود. وقتی علی‌آبادی در اظهارنظری از عملکرد سعیدلو دفاع کرد این بار سعیدلو در رابطه با ریاست علی‌آبادی در کمیته ملی المپیک گفته است: «من و شما نداریم. ما با هم یکی هستیم و تفکراتمان یکسان است. شما تجربه بسیار زیادی از دوران کاری خود کسب کردید. عملکرد بسیار خوبی هم بویژه در بخش ساخت و ساز سازمان تربیت بدنی داشتید. شما باید به کارتان ادامه دهید.»

* مهر: وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که در نظام آموزشی جدید تا سن 7 سالگی تعلیم و تربیت کودک براساس بازی خواهد بود، گفت: «اما در 9 سالگی کتب درسی بین دختران و پسران متفاوت خواهد شد.» حمیدرضا حاجی بابایی که در همایش استانداران سراسر کشور سخن می‌گفت با بیان این‌که از پایان دوره ابتدایی کتاب‌ها به سمت تخصصیشدن سوق پیدا می‌کنند و در دوره متوسطه نیمه تخصصی می‌شوند، افزود: در این طرح دوره ابتدایی یکسال افزایش می‌یابد و کتب درسی نیز براساس سن دانش آموز تعیین می‌شود.

* فارس: مدیر عامل سازمان بهشت زهرا از دفن غیرقانونی اموات در 9 گورستان تهران خبر داد.

اسد فاضل با اشاره به این‌که در حال حاضر در تهران 80 گورستان وجود دارد، گفته: «70 گورستان متروکه است و در 9 گورستان هم به صورت غیرقانونی دفن صورت می‌گیرد.»

* فارس: حامد اختیاری، پژوهشگر مرکز ملی مطالعات اعتیاد گفته است: زمانی که فردی استرس و غمی داشته باشد، امکان معتاد شدن او بیشتر می‌شود.

* ایسنا: لیونل مسی توانست پس از 12 ماه درخشش با پیراهن بارسلونا، جایزه برترین بازیکن سال 2009 جهان را کسب کند. مسی که در سالن فیفای زوریخ به عنوان برترین بازیکن فیفا برگزیده شد، در صحبت‌هایی در این رابطه گفت: «اکنون در اوج موفقیت هستیم و نمی‌توان به موفقیتی بیش از این دست یافت.»

* فارس: منوچهر اکبرلو، عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران گفته: «مدیران سینمایی، در عمل بیشتر دچار روزمرگی شده‌اند و از مضامین عظیمی مانند عاشورا، هیچ‌گاه به نفع ارتقای محتوای فیلم‌های ایرانی بهره نبرده‌اند که در نتیجه، پس از گذشت 30 سال، حتی به تعداد انگشتان یک دست نیز فیلم عاشورایی در سینمای ایران نداشته‌ایم.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها