فیلم‌های دیدنی در شبکه‌های مختلف سیما

تلویزیون فردا 6 فیلم سینمایی پخش می‌کند

گروه رسانه: شبکه‌های مختلف سیما فردا فیلم‌هایی چون اسکادران عشق، انعکاس، توطئه اشلون، هیچی نگو، خاطرات رنج‌آور و تازه‌‌کار را به آنتن پخش خواهند سپرد.
کد خبر: ۲۸۴۴۹۲

شبکه یک

«اسکادران عشق» نام فیلمی است که سعید حاجی‌میری آن را کارگردانی کرده است. این فیلم قرار است فردا ساعت 16 از شبکه یک سیما پخش شود.داستان فیلم درباره فرید فرزند یک خلبان هواپیمای کوچک سمپاش است که بتازگی به ایران آمده و وارد شغل پدر شده و قرار است همراه پدر برای آفت‌زدایی در مقابل هجوم ملخ‌ها به یک منطقه در سیستان و بلوچستان برود. او قصد دارد با همسرش مریم از طریق پرواز با هواپیمای سمپاشی از طریق مرز پاکستان به آمریکا نزد مادرش برود، اما او برای اجرای نقشه‌اش مجبور به همکاری با قاچاقچیان اشیای عتیقه می‌شود. مریم با اطلاع یافتن از این موضوع فرید را قانع می‌کند تا آن عتیقه را نزد پدر بگذارد.

فرامرز صدیقی، محرم زینال‌زاده، حسین سحرخیز، علی فرهبد و پرند زاهدی در این فیلم سینمایی ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه 2

شبکه 2 سیما نیز برای فردا فیلم سینمایی «انعکاس» را در نظر گرفته است. این فیلم که توسط ری لارنس کارگردانی شده به ماجراهای شهری به نام جینداباین می‌پردازد که در آن اتفاقات عجیبی رخ می‌دهد. زنی به نام کلر که مشکلات روانی دارد، پس از 18 ماه فرار از منزل، به خانه خود بازمی‌گردد اما در همین زمان مردی یک دختر بومی را به قتل می‌رساند و جسد او را به رودخانه می‌اندازد. استوارت شوهر کلر که عاشق ماهیگیری است از بازگشت کلر خوشحال است. او با دوستان خود به جنگل می‌رود تا در یک تفریح چند روزه، ماهیگیری کنند؛ اما کمی بعد وقوع اتفاقاتی آنها را غافلگیر می‌کند.

این فیلم قرار است فردا جمعه ساعت 19 پخش شود. گابریل برنی و تاتیا ریلی در این فیلم استرالیایی هنرنمایی کرده‌اند.این شبکه همچنین امروز فیلم تلویزیونی «یکی از میان ما» را به کارگردانی حمید بهمنی ساعت 45/23 پخش می‌کند.داستان این فیلم گوشه‌ای از دلاوری‌های رزمندگان در8 سال دفاع مقدس را به تصویر می‌کشد: افراد گردان کمیل جهت انجام عملیات برای سومین بار آماده می‌شوند. این در حالی است که اکبر و محسن در حال پاکسازی میدان مین و علی و بچه‌های دیگر به عنوان خط‌شکن منتظر باز شدن معبرها هستند، اما یکباره حاج مهدی فرمانده گردان با بی‌سیم به آنها خبر می‌‌دهد که با تمام نیروها به عقب برگردند.بیژن امکانیان، بابک انصاری و امیرحسین مدرس بازیگران این فیلم هستند.

شبکه 3

شبکه 3 سیما هم فردا ساعت 45/9 فیلم توطئه اشلون را پخش خواهد کرد.این فیلم داستان یک مهندس آمریکایی به نام پیترسون را بازگو می‌کند که تلفن همراه آخرین مدل و گرانقیمتی به عنوان هدیه از طرف شخصی ناشناس دریافت می‌کند. بعد از روشن کردن تلفن، پیامک‌هایی دریافت می‌کند که او را به انجام کارهایی سودآور ترغیب می‌کند.شین وست، ادوارد برنز، وینگ رمیس و یروی کوتسنکو در فیلم سینمایی «توطئه اشلون» به کارگردانی گرگ مارکس به ایفای نقش پرداخته‌اند.این شبکه همچنین فیلم سینمایی «هیچی نگو»‌ به کارگردانی گاری فلدر را فردا جمعه 10 مهر ماه ساعت 23 پخش خواهد کرد.

در این فیلم با بازی مایکل داگلاس و شون بین می‌بینیم: دختر یک روان‌شناس را می‌ربایند تا او را وادار کنند با روانکاوی یک دختر روانی، از محل پنهان کردن سنگ قیمتی که سال‌ها قبل ربوده شده است، پرده‌ بردارد.

شبکه 4

شبکه 4 سیما هم فیلم سینمایی «خاطرات رنج‌آور»‌ را فردا ساعت 45/20 در قالب برنامه سینما 4 پخش خواهد کرد.در خلاصه داستان فیلم آمده: مردی به نام الکساندر بر اثر تصادف به حالت کما می‌رود و بعد از به هوش آمدن متوجه می‌شود حافظه‌اش را از دست داده است.

همسر وی همراه با دخترش سعی در بازیابی حافظه‌اش دارند، ولی او هیچ چیز جز صحنه‌ای از دوران کودکی که در جنگل و در حال شکار می‌گذرد، به یاد نمی‌‌آورد. از سوی دیگر یک پلیس مسوول رسیدگی به پرونده این تصادف است، او اعتقاد دارد که یک کامیون باعث تصادف و سرنگونی ماشین الکساندر شده و با بردن او به صحنه تصادف سعی در یادآوری صحنه حادثه دارد، اما نتیجه‌ای نمی‌گیرد.

روی دیوئی و رزا زاشار در فیلم سینمایی خاطرات رنج‌آور به کارگردانی فرانسیس لکلرک محصول کشور کانادا بازی کرده‌اند.

شبکه 5

به علاوه شبکه 5 سیما هم فیلم سینمایی «تازه‌کار» به کارگردانی پل سیرمون را فردا ساعت 30/13 پخش خواهد کرد.

این فیلم داستان پسربچه بی‌سرپرستی به نام کوری است که برای سرپرستی به خانواده کپرمن سپرده می‌شود. مسوول پرونده کوری، یک روز او را همراه بچه‌های دیگر به یک آسایشگاه سالمندان می‌برد تا برنامه خسته‌کننده آواز را برای این افراد از کارافتاده اجرا کنند. کوری در آنجا با پیرزنی مهربان به نام کارلا آشنا می‌شود که به هیچ وجه از زندگی در آسایشگاه راضی نیست.جولی هریس، دن برد، میکی رونی و چارلز نلسون رایلی در فیلم سینمایی «تازه‌کار» محصول کشور آمریکا ایفای نقش کرده‌اند.

اطلاعات فیلم‌هایی که قرار است امروز از شبکه‌های مختلف پخش شوند در صفحه 16 به چاپ رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها