بوئینگ به ناسا پیشنهاد کرد

توسعه سیستم تاکسیرانی فضایی

شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا پیشنهاد واگذاری مناقصه توسعه سرویس تاکسیهای فضایی را به آژانس فضایی آمریکا، ناسا ارائه کرد.
کد خبر: ۲۸۲۶۰۵

این سرویس تاکسیرانی فضایی می تواند در زمان بازنشستگی شاتل های فضایی فضانوردان را به ایستگاه فضایی بین المللی حمل کند. بوئینگ قصد دارد در توسعه این پروژه سرمایه گذاری کند.

پت اشنودل معاون رئیس توسعه تجاری برای بخش اکتشافات فضایی بوئینگ در این مورد اظهار داشت:  "مطمئن هستیم که سرمایه گذاری ما کاملا جدی است."

آژانس فضایی آمریکا پس از 6 ماموریت آینده فضایی شاتلها را بازنشسته می کند و قصد دارد از روسیه موتورهای جدیدی را به قیمت 50 میلیون دلار خریداری کند.

بوئینگ نیز پیشنهادی را مبنی بر ساخت و توسعه وسایل نقلیه فضایی و کپسولهای حمل فضانوردان به ایستگاه فضایی به ناسا مطرح کرده است.

براساس گزارش وال استریت ژورنال، در این مناقصه شرکتهای Orbital Sciences و فناوریهای اکتشافات فضایی (SpaceX) مهمترین رقبای بوئینگ به شمار می روند.

هر دو این شرکتها برای توسعه تاکسیهای فضایی با ناسا قراردادهایی را به امضا رسانده اند.

ناسا تاکنون در خصوص تعداد دقیق پیشنهاداتی که برای واگذاری این مناقصه دریافت کرده اطلاعاتی منتشر نکرده است. با وجود این، سایت ناسا اعلام کرده است که تاکنون 60 شرکت برای حضور در این برنامه ابراز تمایل کرده اند.

برندگان این مناقصه در ماه نوامبر اعلام می شوند.

مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها