براین اساس بلافاصله اکیپهای پلیس آگاهی ساوجبلاغ همراه ماموران اعزامی از سمنان شناسایی مخفیگاه آدمربایان و آزادی گروگان را در دستور کار خود قرار دادند.
وی تصریح کرد: آدمربایان که قصد داشتند از خانواده کودک ربوده شده مبلغ یک میلیون تومان اخاذی کنند، طی تماسهای مکرر از مناطق مختلف ساوجبلاغ سعی داشتند پلیس را گمراه و مخفیگاه خود را از دید آنان پنهان دارند؛ اما این ترفند آنان کارساز نشد و ماموران توانستند در کمترین زمان مخفیگاه سردسته این باند3 نفره به نام آرش را شناسایی و وی را دستگیر کنند. متهم دستگیر شده پس از تحقیقات 2 همدست دیگر خود به نامهای مهدی و مرتضی را معرفی و اظهار کرد که کودک ربوده شده در حال حاضر در منزل مرتضی واقع در منطقه سعیدآباد شهریار زندانی است.
سرهنگ هاشمی در پایان افزود: به دنبال اعتراف متهم دستگیر شده، بلافاصله اکیپ ویژهای از ماموران با هماهنگی مراجع قضایی به منزل مرتضی اعزام و موفق شدند 2 متهم دیگر را دستگیر و کودک ربوده شده را آزاد کنند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد