مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان:

تولید‌ فولاد مبارکه به 6 میلیون تن می رسد

مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: با اجرای مرحله اول از طرح‌های توسعه، ظرفیت تولید فولاد خام این شرکت به 6 میلیون تن خواهد رسید.‌
کد خبر: ۲۴۶۷۴۳

به گزارش فارس، محمد رجایی با اشاره به ثبت بالاترین رکورد تولید در طول دوران بهره‌برداری از این شرکت افزود: کارکنان فولاد مبارکه توانستند در سال 87 با تولید 5 میلیون و 100 هزار تن فولاد خام علاوه بر ثبت رکورد جدید تولید، بیش از شش درصد نسبت به مدت مشابه در سال 86 تولید کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت در سال گذشته موفقیت‌های خوبی را در ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید، تحقق برنامه‌ها، تأمین بخش عظیمی از قطعات و تجهیزات مورد نیاز از داخل کشور و بومی‌سازی صنعت فولاد به دست آورد، اظهار داشت: این شرکت در توسعه کشور بسیار تأثیرگذار بوده است.

مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به نقش کلیدی و محوری فولاد مبارکه در راستای بومی‌سازی صنعت فولاد گفت: با توجه به اینکه فولاد مبارکه نقش مهمی در توسعه کشور دارد، بحث بومی‌سازی به عنوان مهم‌ترین استراتژی در این شرکت دنبال شده به طوری‌که زمینه لازم برای مراحل طراحی تا ساخت تجهیزات و نصب و راه‌اندازی با مدیریت و تخصص ایرانی فراهم شده و بخش اعظمی از نیازهای داخلی نیز تامین گشته است.

وی با اشاره به اینکه باید در صنعت، دانش فنی ایجاد شده را به سایر بخش‌های صنعتی منتقل کنیم، افزود: این شرکت آمادگی لازم به منظور انتقال تجربیات خود به سایر بخش‌ها را دارد همچنین ارتباط تنگاتنگی با فعالان فولاد جهان به صورت دوطرفه برقرار کرده است.

رجایی با اشاره به دیگر موفقیت‌های این شرکت در سال 87 تصریح کرد: گذشتن از ظرفیت اسمی، کسب مقام اول تعالی سازمانی و دریافت تندیس سیمین برای نخستین بار در کشور، ایجاد ظرفیت 2/1 میلیون تن زیرسقف موجود و افزایش ظرفیت‌های تولید برای رسیدن به ظرفیت 10 میلیون تن، افزایش پنج برابری فعالیت‌های تحقیقاتی، کاهش مصارف در تمام زمینه‌ها و صرفه‌جویی لازم از جمله موفقیت‌های فولاد مبارکه در سال 87 است.

وی از تحقق مرحله اول طرح‌های توسعه این شرکت خبر داد و خاطرنشان کرد: با اجرای مرحله اول طرح‌های توسعه فولاد مبارکه ظرفیت تولید فولاد خام این شرکت به 6 میلیون تن افزایش می‌یابد.

مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه ساخت سه واحد احیا‌ مستقیم به ظرفیت 5/4 میلیون تن آهن اسفنجی، طرح شهید خرازی به ظرفیت 2/2 میلیون تن فولاد خام و اجرای طرح توسعه فولادسازی و نورد پیوسته سبا را از مهم‌ترین طرح‌های اجرایی این شرکت دانست و اظهار داشت: اجرای این طرح‌ها عملاً ظرفیت این شرکت را به 10میلیون تن افزایش خواهد داد و تمام تلاش ما این است که ظرف سه سال آینده این ظرفیت را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اهداف مورد نظر در سال جاری تصریح کرد: تمام برنامه‌ها و اهداف سال جاری براساس فرمایشات مقام معظم رهبری بر محور اصلاح الگوی مصرف دنبال خواهد شد و همه همکاران نیز در تلاش هستند همه برنامه‌های خود را براین اساس تدوین و اجرا کنند.

رجایی با اشاره به اینکه بحران‌های جهانی کمترین تأثیر را در فولاد مبارکه اصفهان داشته است اضافه کرد: مانند سال گذشته این شرکت نه تنها تولید خود را کاهش نخواهد داد بلکه در تلاش است که بیشتر از سال گذشته تولید کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها