پس از شهادت یک بسیجی

شرور تبهکار به هلاکت رسید

شرور تبهکار منطقه لوندویل شهرستان آستارا که پس از زخمی کردن 3 مامور انتظامی و به شهادت رساندن یک جوان بسیجی، متواری شده بود، در تعقیب و گریز پلیسی به هلاکت رسید.
کد خبر: ۲۲۴۲۱۱
به گزارش «جام‌جم»، چندی پیش گزارش‌های مردمی در اختیار پلیس آگاهی گیلا‌ن قرار گرفت، مبنی بر این که شرور سابقه‌داری به نام منصور ، باعث رعب و وحشت و مزاحمت برای نوامیس شهروندان منطقه لوندویل رشت شده است.

ماموران پس از تایید صحت این گزارش‌های مردمی، به بررسی‌های ویژه‌ای پرداختند تا این که مشخص شد فرد شرور  منصور  متهم سابقه‌داری است که در زمینه خرید و فروش اسلحه و مهمات جنگی، مشروبات الکلی و حمل و توزیع مواد مخدر فعالیت دارد.

ماموران در بررسی از سوابق کیفری متهم پی بردند، او دارای سوابق متعدد کیفری است و چندی پیش نیز با همدستی چند نفر از اعضای باندش مرتکب جرایم متعدد شده و پلیس در جستجوی اعضای این باند تبهکاری است.

به این ترتیب، ماموران در قالب چند تیم عملیاتی، پاتوق‌های احتمالی اعضای این باند را به صورت نامحسوس زیرنظر گرفتند تا این که معلوم شد؛ آنها در منزلی واقع در حومه منطقه لوندویل آستارا به سر می‌برند، با مشخص شدن مخفیگاه متهمان، ماموران هفته گذشته محل را به محاصره درآوردند که ناگهان سرکرده باند شرارت  منصور  به همراه 2 همدستش متوجه حضور پلیس شدند و پس از خارج شدن از آن منزل، شروع به تیراندازی و پرتاب نارنجک‌های جنگی کردند و ماموران هم به سوی آنها آتش گشودند.

شهادت یک بسیجی در درگیری  با باند شرارت

به دنبال این درگیری مسلحانه، 3 نفر از ماموران انتظامی زخمی شدند و یکی از بسیجیان همراه پلیس به نام حجت امیریان بر اثر پرتاب نارنجک اشرار به شهادت رسید.

در پی این درگیری مسلحانه، منصور  مرد تبهکار  فرار کرد و 2 نفر از همدستانش با شلیک گلوله پلیس زخمی شدند که یکی از آنها به هلاکت رسید.

پیکر بسیجی شهید به پزشکی قانونی انتقال یافت و 3 مامور زخمی و یکی از تبهکاران زخمی برای درمان به بیمارستان انتقال یافتند.

هلاکت شرور تبهکار

جستجوهای گام‌به‌گام پلیس برای دستگیری شرور تبهکار ادامه یافت تا این‌که وی شامگاه 24 آذر امسال هنگامی که قصد داشت از مرز کشور خارج شود، شناسایی و در حلقه محاصره پلیس گرفتار شد و به سوی ماموران تیراندازی کرد و بالاخره در درگیری مسلحانه با پلیس به هلاکت رسید و دیگر همدستان فراری وی هم شناسایی و دستگیر شدند.

تحقیقات از دیگر همدستان وی ادامه دارد و وضعیت عمومی 3 مامور انتظامی زخمی رضایت‌بخش اعلام شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها