در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
قارچ: نیم کیلو
پوره سیب زمینی: 2 پیمانه
نمک و فلفل: به اندازه کافی
پیاز متوسط: 2 عدد
کره: 100 گرم
طرز تهیه: زبان غذای بسیار لذیذی است، ولی مدت طبخ آن طولانی است. زبان را بدقت تمیز کنید و مقداری آب روی آن بریزید، به طوری که کاملا روی آن را بگیرد. ظرف را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید و سپس کف روی زبان را یکی دوبار بگیرید .
سپس سبزیهای معطر و دانههای سیر و پیاز خرد شده را داخل زبان بریزید و در ظرف را بندید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد .
وقتی زبان پخت باید تقریبا نصف لیوان آب داشته باشد. در اواخر طبخ کمی نمک در خوراک زبان بریزید و بگذارید چند جوش بزند .
بعد زبان را از ظرف خارج کنید و داغ داغ پوست آن را بگیرید و بگذارید سرد شود و بعد آن را با کارد تیز ورقه ورقه ببرید . در صورت مصرف قارچ تازه قارچ ها را بشویید و خرد و در کره کمی سرخ کنید، به طوری که آب قارچ کشیده شود . قارچها را در سس گوجه فرنگی بریزید و آب زبان را صاف و به سس اضافه کنید و بگذارید سس چند جوش بزند و کمی غلیظ شود . زبان را به درازا یک طرف دیس بچینید و اطراف زبان را یک ردیف جعفری بریزید و طرف مقابل زبان را کنار دیس دو ردیف پوره سیب زمینی با قیف بریزید و فاصله بین پوره و زبان را با سس قارچ پر کنید و اطراف دیس را با چند قارچ درسته سرخ شده تزیین کنید.
دلمه سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی پوست کنده: 500 گرم
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز متوسط: 2 عدد
روغن مایع: 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ آب پز: 3 عدد
جعفری خرد کرده: 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری
کره: 150 گرم
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط کرده و بگذارید تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده و گوشت تفت داده شود. سپس رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل اضافه کنیدو آن را روی گوشت و پیاز بریزید و بعد از دو جوش، تخم مرغهای پخته شده را داخل آن رنده کنید.
جعفریهای خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت بر دارید. داخل سیب زمینیها را خالی کنید به طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود. سپس سیب زمینیها را در کره مایع بغلتانید و داخل آنها را با مواد آماده شده پر و در ظرفی بچینید و 2 قاشق کره و نصف لیوان آب نیز اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. میتوان سیب زمینیها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا در کیک پزهای خانگی پخت.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم