تگزاس در آستانه‌ تهدید توفان «آیک»

توفان "آیک" اواخر روز جمعه با بادهایی به سرعت 180 کیلومتر در ساعت به سواحل تگزاس چهارمین ایالت بزرگ آمریکا رسید تا تهدیدی برای آسمان‌خراش‌های این ایالت و همچنین قلب نفتی آمریکا باشد.
کد خبر: ۲۰۱۷۴۶

 به گزارش فارس به نقل از آسوشیتدپرس از هیوستون، با وجود این که حدود یک میلیون نفر از ساکنان سواحل در روزهای قبل سواحل را ترک کرده‌اند اما هنور هم هزاران نفر هشدارها را جدی نگرفته و در منطقه باقی مانده‌اند.

نیروهای آتش‌نشانی تا‌کنون موفق به نجات 300 نفر از خیابان‌های آب گرفته شده‌اند. این توفان با گستردگی بیش از 970 کیلومتر تقریباً به اندازه خود تگزاس است و انتظار می‌رود تا بدترین حادثه تگزاس در یک نسل اخیر باشد. حدود یک قرن پیش "گلاوستون" تگزاس شاهد بدترین حادثه تاریخ این ایالت بود که توفانی قدرتمند باعث کشته شدن بیش از 6 هزار تن شد.

در بسیاری شهرها برای جلوگیری از فعالیت غارتگران و اوباش حکومت نظامی اعلام شده است.
مرکز توفان "آیک" هم اکنون 90 کیلومتری جنوب شرق "گلاوستون" است و به عنوان یک توفان طبقه سوم با سرعت 20 کیلومتر در ساعت و بادهایی به سرعت 180 کیلومتر در ساعت در حال حرکت به سمت تگزاس است و پیش‌بینی شده تا زمانی که "چشم" این توفان به ساحل برسد قدرت آن باز هم افزایش یابد.

مقامات اعلام کرده‌اند که بزرگ‌ترین تهدید مناطق ساحلی بدون محافظت و سایر مناطق ایالت، سیل خواهد بود. کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که این بدترین حادثه طبیعی تاریخ تگزاس خواهد بود.

"آیک" نخستین توفان قدرتمندی است که از زمان وقوع کاترینا در سال 2005 تا‌کنون یک منطقه مسکونی و شهری آمریکا را تحت تأثیر قرار می‌دهد. برای شهر هیوستون این نخستین توفان بزرگ از زمان وقوع توفان آلیسیا در سال 1983 است که باعث کشته شدن 21 نفر و وارد شدن 2 میلیارد دلار خسارت شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها