احمدی نژاد:

10 صنعت بزرگ در کردستان ساخته می‌شود

رئیس‌جمهور، استان کردستان را از لحاظ پاکی، صمیمیت، هوشمندی و استعدادهای انسانی و طبیعی یکی از بهترین استان‌های کشور دانست و گفت: مردم این دیار نیز مردمی مومن و با اعتقادات دینی بسیار عمیق هستند.
کد خبر: ۱۹۹۵۱۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدی‌نژاد در ادامه سلسله نشست‌های خود با نمایندگان مجلس شورای اسلامی چهارشنبه شب در دیدار با مجمع نمایندگان استان کردستان با اشاره به تلاش دشمنان برای جلوگیری از رشد و رفع محرومیت‌ این استان تصریح کرد؛ دشمنان این ملت نمی‌خواهند استعدادها و امکانات بالقوه کردستان شکوفا شود، اما همه ما باید دست به دست هم دهیم تا زمینه توسعه و آبادانی این استان را بیش از پیش فراهم آوریم.

رئیس‌جمهور از ایجاد و ساخت بیش از 10 صنعت بزرگ در استان کردستان خبر داد و گفت: ان‌شاءالله در دور دوم سفرهای استانی به کردستان این طرح‌ها را تصویب می‌کنیم.

احمدی‌نژاد وزن مصوبات در سفرهای استانی را در جهت عدالت دانست و گفت: تلاش دولت این است که برای استان‌های محروم از جمله استان کردستان بیشتر کار و تلاش شود تا چهره محرومیت در این استان زدوده شود.
 
نمایندگان استان کردستان در مجلس هشتم نیز در این جلسه با قدردانی از اقدامات سازنده دولت نهم در جهت توسعه و آبادانی این استان، گزارشی از ظرفیت‌ها، امکانات و مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود ارائه کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها