تاجیکستان باید وام دریافتی را پس بدهد

صندوق بین‌المللی پول به تاجیکستان اعلام کرد بیش از 47 میلیون دلار وام دریافتی از این موسسه را پس بدهد چون اطلاعات قلابی ارائه داده است.
کد خبر: ۱۶۶۲۷۱

یک مقام صندوق بین‌المللی پول به بی‌بی‌سی گفت: این یکی از بدترین موارد دادن اطلاعات دروغ بوده است.
بانک ملی تاجیکستان پذیرفته است که اطلاعات دروغ به صندوق بین‌المللی پول داده است. این بانک برای گرفتن وام بیشتر در حالی که فقط 115 میلیون دلار ذخیره داشت اعلام کرد 500 میلیون دلار ذخیره دارد. بانک ملی تاجیکستان از اقدام خود دفاع کرد و گفت: به وام فوق برای تامین اعتبارات کشاورزی نیاز داشته است.

شریف رحیم‌زاده، رئیس بانک ملی تاجیکستان گفت: «در کشورهای اروپایی دولت‌ها روزی 3 دلار برای مراقبت از یک گاو می‌پردازند ولی ما در آن زمان چنین توانی نداشتیم و حالا هم نداریم. بودجه ما بسیار کم است ولی مجبور هستیم به کشاورزی خود کمک کنیم و گرفتن وام از صندوق بین‌المللی پول یکی از راه‌های کمک به کشاورزی بود.

این خبر در شرایطی پخش می‌شود که تاجیکستان یکی از سخت‌ترین زمستان‌های 5 دهه اخیر خود را که خسارات شدیدی به کشاورزی آن وارد کرد، پشت سر گذاشت. هزینه مواد غذایی در این کشور، به علت افزایش قیمت‌های جهانی، به شدت افزایش یافته است.

بعضی از کارگزاری‌های بشردوستانه می‌گویند تاجیکستان – فقیرترین کشور آسیای میانه – در جهت یک فاجعه پیش می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها