حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
وی در ادامه این گفتگو به تولید بیش از 550تن انواع آبزیان گرم آبی و سردآبی طی سال جاری در استان قم اشاره کرد و گفت : این میزان ماهی در 57استخر و مزرعه پرورشی و پشت آب بندهای استان و بستر رودخانه های قمرود و زواریان پرورش یافته است .
مدیر شیلات جهاد کشاورزی قم پرورش ماهیان خاویاری ، زینتی و میگوی آب شیرین در استان قم را قابل توجه ذکر کرد و افزود: در سال جاری 4تن ماهیان خاویاری و یک تن میگوی آب شیرین نیز در مزرعه های پرورش آبزی استان تولید شده است و در 8مرکز فعال تولید و تکثیر ماهیان زینتی استان نیز 780هزار قطعه از این نوع ماهی تولید شده است .
وی از اجرای طرح مکانیزاسیون مزارع پرورش ماهی جهت افزایش تولید آبزیان در استان خبر داد و گفت : در سال جاری با اجرای این طرح در 14مزرعه پرورش ماهی قزل آلا میزان تولید از 130تن به 201تن افزایش یافته است .
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....