اجرای ۶۰ کیلومتر خط انتقال گاز در اردکان

گازرسانی به رباط پشت‌بادام کلید خورد

گاز
عملیات اجرایی گازرسانی از روستای ساغند به رباط پشت‌بادام شهرستان اردکان با اجرای ۶۰ کیلومتر خط انتقال گاز و با مشارکت صنایع استان یزد آغاز شد.
کد خبر: ۱۵۶۷۶۵۲
نویسنده کاظم صادقپور

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، عملیات اجرایی پروژه گازرسانی از روستای ساغند به روستای رباط پشت‌بادام با حضور سیدمهدی طلایی‌مقدم، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد، نماینده مردم شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه اردکان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی آغاز شد.

این طرح با هدف توسعه زیرساخت‌های گازرسانی، تقویت خدمات زیربنایی و فراهم‌کردن بستر مناسب برای توسعه منطقه اجرا می‌شود و در قالب آن ۶۰ کیلومتر خط انتقال گاز احداث خواهد شد.

اجرای این پروژه با مشارکت صنایع استان یزد، علاوه بر ارتقای زیرساخت‌های انرژی در منطقه، می‌تواند زمینه تقویت خدمات زیربنایی، توسعه متوازن و بهبود شرایط روستاهای واقع در این محدوده را فراهم کند.

گازرسانی به رباط پشت‌بادام همچنین گامی در مسیر محرومیت‌زدایی و توسعه زیرساخت‌های روستایی شهرستان اردکان به شمار می‌رود و می‌تواند نقش مؤثری در فراهم‌کردن بسترهای لازم برای توسعه و آبادانی این منطقه ایفا کند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها