بازنگری در پیش فروش ساختمان ها

سما: مدیرکل امور اجرایی کمیسیون های ماده 100 با بیان این که پیش سندهایی که در گذشته طراحی شده بود، برای وضعیت فعلی کارساز نیست ، گفت: رویکرد جدید به سمتی می رود که بازنگری در بحث پیش فروش ساختمان ها به وجود آید.
کد خبر: ۱۵۳۱۴۳

سیدمصباح الدین متقی ، با بیان این که پیش سندهایی که قبلا طراحی شده بود، برای وضعیت فعلی کارساز نیست ، گفت: پیش سندهای قبلی موجب سوئاستفاده برخی از فروشندگان شده بود که ملک خود را به چند نفر می فروختند و مشکلات زیادی برای خریداران این املاک به وجود می آمد. وی افزود: رویکرد جدید به سمتی می رود که بازنگری در بحث پیش فروش ساختمان ها به وجود آید تا دیگر شاهد چنین مشکلاتی نباشیم.
متقی با اشاره به اهمیت شناسنامه فنی ساختمان ها اظهار کرد: در صورتی که بحث شناسنامه فنی ساختمان را از بدو احداث ساختمان ، طراحی ، پیش بینی و هماهنگ کرده و براساس ضوابط حقوقی پیش فروش ها انجام شود، شاید بتوان شرایطی را ایجاد کرد که از رشد و ادامه تخلفات اینچنینی جلوگیری شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها