در خانه دست به کار شوید

طرز تهیه فالوده شیرازی

ببینید | خاطرات جوتی و پالوده شیرازی

پالوده شیراز قدمتی نزدیک به ۸۰ تا ۹۰ سال دارد، در قدیم در شیراز پالوده در ظرفی به نام جوتی درست می‌شده که دارای قالب چوبی و دارای دو جدار بود که در فاصله بین این دو جدار یخ و نمک گذاشته می‌شد و با گاری در سطح شهر آن را می‌چرخاندند.
پالوده شیراز قدمتی نزدیک به ۸۰ تا ۹۰ سال دارد، در قدیم در شیراز پالوده در ظرفی به نام جوتی درست می‌شده که دارای قالب چوبی و دارای دو جدار بود که در فاصله بین این دو جدار یخ و نمک گذاشته می‌شد و با گاری در سطح شهر آن را می‌چرخاندند.
کد خبر: ۱۵۰۹۹۵۱
تعداد بازدید : 3
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها