به گزارش جامجمآنلاین از مهر، احمد اکبرپور در خصوص انتشار آخرین اثر خود گفت: طی ۴ الی ۵ ماه گذشته در حال نوشتن رمان اجتماعی شخصی - تخیلی به نام «کی میگه دوغ من ترشه» هستم که به زودی منتشر میشود.
وی با اشاره به وضعیت مناسبت استان فارس در خصوص نویسندگان ادبیات کودک ادامه داد: فارس بعد از تهران رتبه دوم نویسنده گان ادبیات کودک را در کشور دارد که بعضی از آنان دارای جوایز ارزنده ملی و بین المللی هم هستند و این موضوع حاصل ۳۰ سال فعالیت اساتید و نویسندگان در این زمینه است.
نویسنده بین المللی فارس با تاکید بر اینکه کتاب کودک باید برای کودک و درباره کودک باشد، افزود: چنانچه کتابهای کودک و نوجوان از نظر ادبی قوی باشد بی تردید والدین و بزرگسالان هم از خواندن آنها لذت میبرند.
اکبرپور گفت: ادبیات و کلمات مرز نمیشناسد و این کلمات هستند که همه را دورهم جمع و به آن جان میدهند.
نویسنده بین المللی فارس در پایان به موضوع نشر دو کتاب خود در بغداد و دمشق اشاره و تصریح کرد: دو کتاب با نامهای من یک گوزن بودم و امپراتور کلمات به کودکان خارجی در شهرهای بغداد و دمشق معرفی و اهدا شده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان