موساد و «قهوه اسپرسو» در شبکه 2

نسرین مقانلو ، عبدالرضا اکبری و سپیده خداوردی بازیگران اصلی فیلم تلویزیونی «قهوه اسپرسو» هستند، این فیلم روز جمعه از شبکه 2سیما پخش خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۹۹۶۳

«قهوه اسپرسو» را رضا بهشتی کارگردانی کرده و تهیه کنندگی آن به عهده پریسا عشقی است. از دیگر بازیگرانی که در این فیلم ایفای نقش کرده اند، می توان به سعید داخ ، مینا جعفرزاده ، خسرو بامداد و فربد شکرایی اشاره کرد.
«قهوه اسپرسو» ماجرای زندگی مهندس بهمن آرامی (عبدالرضا اکبری) است که پس از فوت همسرش با پدر و مادر خود زندگی آرامی را می گذراند، اما این آرامش با ورود 2زن به زندگی اش به طور مرموزی دچار تغییراتی می شود.
پریسا عشقی درباره قصه اصلی فیلم «قهوه اسپرسو» می گوید: قهوه اسپرسو نام عملیاتی جاسوسی است که موساد آن را طراحی کرده و از طریق اعضای یک سازمان تروریستی خارج از کشور اجرا می شود. آنها تلاش می کنند از این طریق اطلاعاتی درباره مقاومت سایتهای غنی سازی انرژی اتمی به دست آورند.
عشقی که یکی از نویسندگان فیلمنامه هم هست در ادامه می گوید: 2سال برای نگارش فیلمنامه زمان صرف کردیم و از دی 85پیش تولید را شروع کردیم و تاکنون برای موفقیت فیلم وقت گذاشتیم.
از دیگر عواملی که در این فیلم با عشقی همکاری داشتند، می توان به تصویربردار: سهیل نوروزی ، صدابردار: رضا اردلان ، موسیقی : محمد حق گو، گریم : محسن ملکی ، طراح صحنه و لباس : سپهر گودرزی ، صداگذاری و میکس : امین عابدی و جلوه های ویژه : داوود رسولیان اشاره کرد. رضا بهشتی سال گذشته هم فیلم کابوس را برای شبکه دو سیما کارگردانی کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها