طرز تهیه آش گندم و جو

یکی از آش های خوشمزه ای که می‌توانید برای روزهای سرد سال تهیه کرده و از خواص بسیار زیاد آن بهره برده و بدن را در مقابل بیماری های فصلی مقاوم کنیم آش گندم و جو است. پخت این آش خوشمزه و پرخاصیت حدود 2ساعت از شما وقت می‌گیرد.
کد خبر: ۱۳۸۷۰۲۶
نویسنده مژده مظهری

چه لازم داریم؟

گندم: 2 لیوان

جو: 1 لیوان

باقالی: 1 لیوان

برنج نیم دانه: 5 قاشق غذاخوری

پیازمتوسط:  3 عدد

سیر :10 حبه

سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز، اسفناج: 300 گرم

چغندر: 2 عدد

نعنا خشک و کشک: مقدار لازم

نمک، رزدچوبه، فلفل سیاه و روغن: به میزان لازم

 

چطور بپزیم؟

گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان آب خیس کنید. سبزی آش را تمیز کرده و بشویید و در آبکش بریزید و وقتی آب اضافه‌اش رفت آن را ساطوری و ریز خرد کنید. داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید. گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از اینکه آب جوش آمد برنج شسته شده را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند. در این فاصله پیازها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه ای ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیرهای خرد شده و سبزی های ساطوری شده را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید و در نهایت زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و پس از اینکه گندم و جو پختند به آش اضافه کنید. چغندرهای قرمز و باقلاها را جداگانه بپزید و همراه با 2 قاشق غذاخوری کشک به مواد دیگر اضافه کنید( این مواد را 30 دقیقه آخر کار اضافه کنید). پس از 30دقیقه نمک آش را اندازه کرده و آن را در ظرف ریخته و همراه با نعنا داغ، کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

منبع: جام‌جم آنلاین

newsQrCode
برچسب ها: آش گندم جو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها