استقبال از کشت کینوا در قم
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم:

استقبال از کشت کینوا در قم

نحوه تهیه سالاد کینوا

کینوا، گیاهی زودهضم است که می‌توان با آن انواع سالاد و غذاهای خوشمزه درست کرد. کینوا را باید قبل از استفاده حتما با آب بشویید، زیرا روی دانه‌های آن به‌طور طبیعی، ماده‌ای وجود دارد که باعث تلخی آن می‌شود و برای پخت آن، باید به روش پخت برنج عمل کنید.
کد خبر: ۱۳۸۶۴۸۷
نویسنده مژده مظهری

چه لازم دارید؟

 کینوا: ۲ پیمانه

خیار خرد شده ۲ عدد 

گوجه فرنگی بزرگ خردشده: ۲ عدد 

فلفل دلمه رنگی خردشده: یک عدد 

ذرت پخته شده: نصف پیمانه

آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری 

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

جعفری خردشده: به مقدار لازم

پیازچه خردشده: یک قاشق غذاخوری 

 

چطور آماده کنید؟

کینوا را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه ‌ای بریزید و روی حرارت گذاشته و  ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا آب آن کشیده شود و بعد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود سپس کینوای پخته شده، نمک، فلفل، خیار خردشده، گوجه فرنگی خردشده، فلفل دلمه رنگی خردشده، جعفری و پیازچه خردشده و ذرت پخته را با هم در یک کاسه‌ ریخته و روی آن‌ها روغن زیتون و آب لیموی تازه بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد طعم دار شود سپس سالاد را در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.

منبع: جام‌جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها