چه لازم دارید؟
کینوا: ۲ پیمانه
خیار خرد شده ۲ عدد
گوجه فرنگی بزرگ خردشده: ۲ عدد
فلفل دلمه رنگی خردشده: یک عدد
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری خردشده: به مقدار لازم
پیازچه خردشده: یک قاشق غذاخوری
چطور آماده کنید؟
کینوا را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت گذاشته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا آب آن کشیده شود و بعد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود سپس کینوای پخته شده، نمک، فلفل، خیار خردشده، گوجه فرنگی خردشده، فلفل دلمه رنگی خردشده، جعفری و پیازچه خردشده و ذرت پخته را با هم در یک کاسه ریخته و روی آنها روغن زیتون و آب لیموی تازه بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد طعم دار شود سپس سالاد را در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید