«کتاب چهار» به مخاطب بیشتر می اندیشد

اگر به خواندن کتاب علاقه مندید و از کتابخوانان جامعه هستید، می توانید به مخاطبان برنامه «کتاب چهار» ملحق شوید. پخش سری پنجم این برنامه از شبکه 4سیما از دوشنبه آغاز می شود.
کد خبر: ۱۳۷۵۴۰

برنامه «کتاب چهار» در 26قسمت 30دقیقه ای تولید و پخش می شود. محمود فاتحی ، تهیه کننده این برنامه درباره سری جدید «کتاب چهار» به خبرنگار ما گفت : در این برنامه ، علاوه بر معرفی کتاب ، گفتگو با نویسندگان و مترجمان و نقد کتاب نیز خواهیم داشت.
فاتحی با ذکر این نکته که بخشی از برنامه به تازه های نشر (داخلی و خارجی) می پردازد، گفت : تاکنون در این برنامه ، بیشتر کتابهای حوزه فلسفه و عرفان معرفی شده است ، اما در تلاش هستیم که این حوزه را گسترش دهیم و به موضوعات دیگر نیز بپردازیم.
فاتحی در پاسخ به این پرسش که بیشتر مخاطبان برنامه چه قشری هستند، گفت: بیشتر افرادی که کتاب می خوانند و با آن به شکل تخصصی برخورد می کنند.فاتحی همچنین یادآور شد: در سری جدید برنامه ، سعی بر این است که طیف مخاطبان گسترش یابد و بینندگان برنامه فقط افراد متخصص نباشند.
وی رسیدن به این هدف را منوط به افزایش موضوعات برنامه ذکر کرد و گفت: مثلا اگر ما بتوانیم در «کتاب چهار» رمان معرفی کنیم ، حتما مخاطبان برنامه بیشتر خواهند شد.محقق و نویسنده «کتاب چهار» شهاب الدین عباسی است و اجرای آن را امیر پیرمرادی به عهده دارد و گوینده آن ، فاطمه صداقتی است که یکی از گویندگان برنامه «جوانی به وقت فردا» نیز هست.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها