مواد اولیه:
سینه مرغ کوچک: یک عدد(8000تومان)
لپه: یک پیمانه کوچک(5000تومان)
پیاز متوسط: یک عدد(500تومان)
برگ سیر تازه: نیم کیلو(3000تومان)
آب نارنج: 2قاشق غذاخوری
تخممرغ: 2عدد(3000تومان)
روغن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
پوست پیاز را گرفته و خردکرده و در تابه ریخته و با کمی روغن تفتداده و سرخ میکنیم. سینه مرغ را به اندازه دلخواه خردکرده و شسته و به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس لپه را شسته و همراه دو لیوان آب به آنها اضافه میکنیم و وقتی آب جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم. در این فاصله برگهای سیر را شسته و وقتی آب اضافهاش رفت به اندازه دلخواه خردکرده و در تابه ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم و وقتی کمی سرخ شد و عطر سیر در آمد کمی نمک، فلفلسیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن از روی حرارت برمیداریم و وقتی تکههای مرغ پخت و آب خورشت کم شد آن را به مواد اضافه کرده و در قابلمه را میگذاریم تا خوشت جا بیفتد. سپس آب نارنج را هم اضافهکرده و بعد از کمی هم زدن تخممرغها را در خورشت ریخته و در قابلمه را میگذاریم تا ببندد و درنهایت این خورشت خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم