افزایش رشد اقتصادی در قاره آفریقا

آژانس اقتصادی سازمان ملل متحد روز دوشنبه 28 مه اعلام کرد ، رشد اقتصادی در قاره آفریقا در سال 2007 به طور متوسط 6 درصد افزایش خواهد یافت.
کد خبر: ۱۳۵۶۶۰

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، آژانس اقتصادی سازمان ملل متحد همچنین از شرایط سیاسی و اجتماعی آفریقا بعنوان عامل محدودکننده رشد اقتصادی نام برده و هشدار داد، برخی از کشورهای آفریقایی هنوز از دستیابی به اهداف توسعه هزاره این سازمان برای کاستن از فقر فاصله زیادی دارند.

آژانس اقتصادی سازمان ملل متحد با انتشار گزارش 6 ماهه اش تایید کرد، قاره آفریقا مسیر شکوفایی را طی می کندو روند رشد اقتصادی قاره آفریقا در دهه حاضر از افزایش خوبی در مقایسه با دهههای قبل برخوردار بوده است ، اما رشد متوسط اقتصادی 7 درصدی برای کاستن از میزان فقر تا سال 2015 کافی نیست.
کشورهای تولیدکننده نفت خام و دیگر مواد اولیه در قاره آفریقا، بیشترین رشد اقتصادی را در این قاره به خود اختصاص دادهاند، اما این رشد بیشتر از هر چیزی به فروش مواد خام متکی بوده است که خطر بازگشت به دوره رکود را به همراه دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها