مواد اولیه
چغندر متوسط: ۳عدد
برنج: ۳پیمانه
فیله مرغ: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۲عدد
زعفران دمکرده: ۲قاشق غذاخوری
آبلیموترش تازه: ۲قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
چغندرها را شسته، پوست آنها را گرفته و رنده درشت میکنیم. پوست یکی از پیازها را گرفته و خردکرده و در ماهیتابه مناسب ریخته و با کمی روغن روی حرارت میگذاریم و تفت میدهیم تا سرخ شود.
سپس چغندرها را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد از چند دقیقه نمک، فلفل و آبلیموی تازه را به آن اضافه کرده و به تفتدادن ادامه میدهیم.
پیاز دیگر را خرد کرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن روی حرارت تفت میدهیم و وقتی کمی نرم شد فیلههای شسته و خردشده مرغ را همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده به آن اضافهکرده و کمی تفت داده و با کمی آب میپزیم.
برنج را که چند ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کردهایم در قابلمهای ریخته و با مقداری آب پخته و آبکش میکنیم سپس قابلمه را شسته و دوباره روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن ریخته و یک چغندر را خردکرده و ته آن میگذاریم سپس لایهبهلایه مقداری برنج آبکششده و مخلفات لبو را میریزیم تا تمام شود.
در قابلمه را گذاشته و روی حرارت زیاد میگذاریم تا وقتی بخار در آن جمع شود سپس حرارت را کم میکنیم و وقتی از پخت لبوپلو مطمئن شدیم آن را در دیس مناسبی ریخته و فیلههای مرغ را دور آن چیده و سرومیکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید