طرز تهیه دسر خرمالو

یک دسر فصلی

دسر خرمالو علاوه بر رنگ‌وبوی خاص، دارای خاصیت زیادی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع سرماخوردگی نیز هست. این دسر خوشرنگ را می‌توان به‌عنوان عصرانه یا برای رنگین‌ترکردن میز پذیرایی استفاده کرد.
کد خبر: ۱۳۴۷۷۹۷

مواد اولیه
خرمالوی رسیده: ۵عدد(۴۰۰۰تومان)
شیر: ۲لیوان(۴۰۰۰تومان)
بستنی ساده یا وانیلی:یک لیوان(۳۰۰۰تومان)
شکر:نصف پیمانه(۱۰۰۰تومان)
وانیل:نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین:۳قاشق غذاخوری(۲۰۰۰تومان)
خامه ساده صبحانه:۱۰۰گرم(۵۰۰۰تومان)

طرز تهیه
پودر ژلاتین را در نصف لیوان شیر ریخته و در قابلمه‌ای کمی آب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و ظرف شیر و ژلاتین را در آن قرار داده و صبر می‌کنیم تا آب جوش آمده و ژلاتین را آب کند.(روش بن‌ماری) خرمالوها را شسته و پوست آنها را گرفته و پوره می‌کنیم.

بستنی را از یخچال درآورده بعد از چند دقیقه با باقی شیر، شکر، وانیل، پوره خرمالو و ژلاتین آب‌شده در مخلوط‌کن ریخته و خوب میکس می‌کنیم. دسر را در ظرف یا قالب مناسبی ریخته و حدود یک‌ساعت در فریزر گذاشته و سپس به یخچال منتقل کرده و بعد از حدود دو ساعت آن را در ظرف مناسبی برگردانده و به دلخواه تزیین‌کرده و سرو می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها