به گزارش جام جم آنلاین، شکلاتهای صبحانه با طعمهای مختلف و در دستهبندیهای گوناگون برای خرید وجود دارد اما بهتر است طرز تهیه آن را یاد بگیرید تا باکمترین افزودنی آن را در خانه درست کنید.
مواد لازم شکلات صبحانه :
پودر کاکائو: ۱ پیمانه
شکر:۱٫۵ پیمانه
شیر: ۱ لیتر (۴ پیمانه)
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه شکلات صبحانه :
1. ابتدا شکر را به همراه پودر کاکائو داخل یکی ظرف میریزیم و با قاشق چوبی به خوبی ترکیب میکنیم تا با هم کاملا یک دست شوند. از قاشق چوبی به این دلیل استفاده میکنیم تا مواد اصلی ما به آن نچسبد. مخلوط کردن شکر و پودر کاکائو باعث میشود که زمانی که شکلات صبحانه آماده شد داخل آن گلولهای به وجود نیاید و کاملا یک دست باشد.
2. پس از اینکه شکر و پودر کاکائو کاملا یک دست شدند، شیر را اضافه میکنیم و با دیگر مواد مخلوط میکنیم. در ادامه ظرف را روی حرارت قرار میدهیم و مواد را هم میزنیم تا اطراف شیر حباب بزند.
3. حرارت زیر ظرف باید کاملا ملایم باشد تا شیر نجوشد. مواد را به صورت مداوم هم میزنیم تا شکلات غلیظ شود و به غلظت مورد نظرمان برسد. برای اینکه شکلات به غلظت کافی برسد باید حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بماند.
4. برای اینکه شکلات ته نگیرد باید هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار آنرا هم بزنیم. زمانی که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظرمان رسید کره را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم تا کره به طور کامل حل شده و با دیگر مواد مخلوط شود.
5. پس از اینکه کره با مواد دیگر ترکیب شد ظرف حاوی شکلات صبحانه را از روی حرارت کنار میگذاریم و اجازه میدهیم در دمای محیط خنک شود. حالا شکلات صبحانه سرد شده را در یخچال نگهداری میکنیم.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد