مواد اولیه:
هویج متوسط: ۲ عدد
کرفس: ۲ شاخه
سیبزمینی متوسط: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
سیر تازه: ۲ حبه
کلم بروکلی یا گل کلم خرد شده: یک لیوان
آب مرغ: ۴ لیوان
روغن یا کره: به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با کمی کره یا روغن روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم و وقتی کمی سرخ شد سیر، هویج و شاخههای کرفس را خردکرده و شسته و به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
سیب زمینی را هم خردکرده و همراه آب مرغ به مواد اضافهکرده و حرارت را زیاد میکنیم و وقتی جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا مواد بپزد.
گلکلم یا کلم بروکلی خردشده را همراه نمک، فلفل و ادویه مورد نظر به سوپ اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در صورت تمایل و برای خوشمزهترشدن سوپ، کمی پنیر چدار رندهشده روی آن ریخته و سپس در ظرف مناسبی ریخته و سرو میکنیم.
نکات:
* برای خوشمزهتر شدن این سوپ در انتهای کار میتوان کمی پنیر چدار به آن اضافه کرد.
* این سوپ را برای مصرف کودکان و افراد سالمند میتوانیم میکس کنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم