غذاهای ایرانی

طرز تهیه ته شیری؛ غذای جذاب جنوبی

ته شیری یک مدل برنج جنوبی است که با شیر تهیه می شود و بسیار مقوی و خوشمزه است.
ته شیری یک مدل برنج جنوبی است که با شیر تهیه می شود و بسیار مقوی و خوشمزه است.
کد خبر: ۱۳۳۸۱۵۸

مواد لازم برای تهیه ته شیری :

۱ پیمانه برنج ترجیحا محلی
۲ پیمانه شیر پر چرب
۱/۲ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری روغن ترجیحا روغن حیوانی
پیاز داغ به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت ته شیری :

۱. برنج شسته رو در شیر در حال جوشیدن ریخته نمک و روغن رو اضافه کرده دم کن میزاریم و اجازه میدیم برنج در شیر دم بکشه.

نکته: میزان ریختن شیر بستگی به نوع برنجتون داره ممکنه کمتر و یا بیشتر به شیر احتیاج پیدا کنید.

۲. بعد از دم‌کشیدن روش پیاز داغ می ریزیم که به صورت سنتی با روغن حیوانی تهیه میشه اگر در دسترس نبود با کره یا روغن نباتی هم می توانیم با انواع کباب و یا کتلت و هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۱
ابراهیم
Turkey
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
۰
۰
چرا ذکر نکردین که ته شیری یک غذای محلی بین بعضی طوایف بختیاری است .

نیازمندی ها