به‌راحتی می‌توانید در خانه پفیلا با طعم سرکه نمکی درست کنید.
به‌راحتی می‌توانید در خانه پفیلا با طعم سرکه نمکی درست کنید.
کد خبر: ۱۳۳۶۱۴۰

مواد لازم برای تهیه پفیلا سرکه نمکی :

ذرت ۱ استکان
روغن ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت پفیلا سرکه نمکی :

۱. ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های ذرت را از بلال جدا می کنیم و در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و در داخل سینی به صورت یکنواخت می ریزیم تا کمی خشک شود و رطوبت آن کشیده شود (می توانید دانه های ذرت را آماده تهیه کنید).

۲. حال داخل قابلمه مناسبی روغن را ریخته و روی حرارت با شعله متوسط گذاشته تا داغ شود سپس دانه های ذرت را اضافه کرده کمی نمک را روی دانه های ذرت می پاشیم باید دانه های ذرت به اندازه ای باشند که کف قابلمه را بپوشانند و روی هم قرار نگیرند سپس درب قابلمه را می گذاریم.

۳. قابلمه را و چپ و راست و مورب کرده تا دانه های ذرت تفت داده شوند بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت بلند می شود بعد از مدتی دیگر صدای ترکیدن دانه های ذرت خیلی کم می شود. آن گاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۵ دقیقه صبر کنید.

۴. حالا برای مزه و طعم دار کردن پفیلا کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی گذاشته تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کرده و هم می زنیم سپس روی پفیلا ریخته و در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ می گذاریم.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها