طرز تهیه زیتون پرورده

بوی گیلان در خانه

زیتون پرورده یکی از چاشنی‌های پرطرفدار است که علاوه بر مزه عالی، خواص زیادی نیز دارد. در شرایط کرونایی حاضر می‌توان خیلی راحت آن را در خانه تهیه‌کرده و با خیال راحت از سلامت و بهداشتی‌بودنش آن را استفاده کرد.
زیتون پرورده یکی از چاشنی‌های پرطرفدار است که علاوه بر مزه عالی، خواص زیادی نیز دارد. در شرایط کرونایی حاضر می‌توان خیلی راحت آن را در خانه تهیه‌کرده و با خیال راحت از سلامت و بهداشتی‌بودنش آن را استفاده کرد.
کد خبر: ۱۳۳۶۰۶۸

مواد اولیه برای 4 نفر:

زیتون ساده بدون هسته: 300گرم
گردو: 200گرم
رب‌انار ملس: یک‌پیمانه
روغن‌ زیتون تازه: 2قاشق غذاخوری
آب‌ انار یا آب‌ نارنج تازه: نصف پیمانه
آبلیموی تازه: 2قاشق غذاخوری
نعنا، گشنیز، مرزه و ترخون تازه خرد‌شده: روی هم 2قاشق غذاخوری
دانه انار خشک‌ شده: 2قاشق غذاخوری
سیر تازه: 3حبه
نمک، گلپر و پودر آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:

زیتون را در کاسه بزرگ و مناسبی ریخته و مغز گردوی‌ خردشده که دوبار آن را چرخ کرده‌ایم، رب‌انار و نعنا، گشنیز، مرزه و ترخون تازه و خرد‌شده را به آن اضافه‌کرده و به‌آرامی هم می‌زنیم طوری که زیتون‌ها شکسته و خرد نشود سپس مواد دیگر ازجمله سیر تازه رنده‌شده، آبلیموی تازه، روغن زیتون، آب‌انار یا آب‌نارنج، دانه‌های خشک انار، نمک، گلپر و پودر آویشن را مرحله به مرحله اضافه‌کرده و به‌خوبی و به‌آرامی هم‌زده و مخلوط می‌کنیم طوری که مزه و طعم مواد با هم مخلوط‌ شود.

در آخرین مرحله، زیتون پرورده را حداقل یک روز در یخچال گذاشته و سپس با انواع غذاها به‌خصوص غذاهای شمالی استفاده می‌کنیم.

نکات آشپزی:

استفاده از رب‌ انار بیشتر باعث تیره‌تر‌شدن زیتون پرورده و استفاده از مغز گردوی بیشتر باعث روشن‌تر‌شدن آن می‌شود.

اگر زیتون شور یا ترش باشد قبل از کار باید حدود یک‌ساعت آن را در آب سرد قرار دهیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها