یکی از این غذاها کراکت مرغ یا گوشت است که بهسادگی تهیه شده و باب میل همه اعضای خانواده بهخصوص بچههاست.
طرز تهیه:
ابتدا کره را در قابلمهای ریخته و روی حرارت میگذاریم. وقتی گرم شد یک قاشق آرد سفید را به آن اضافهکرده و تفت میدهیم.
بعد شیر را اضافه کرده و خوب هم زده و روی حرارت کم میگذاریم تا جوشیده و به غلظت فرنی شود سپس سس سفید مخصوص را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده مرغ، پیاز رندهشده، نمک، فلفل و یک تخممرغ را ریخته و خوب مخلوط میکنیم سپس سس سفید مخصوص، برنج نیمدانه پختهشده، پودر نان خشک و آرد برنج را به مواد اضافهکرده و خوب ورز میدهیم بعد روی مواد را پوشانده و حدود نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
تخم مرغ دیگر را در ظرفی ریخته و هم میزنیم. آرد سوخاری را هم در ظرف دیگری میریزیم سپس مواد را از یخچال خارجکرده و به اندازه یک گردو از آن برداشته ابتدا در آرد سوخاری انداخته و بعد در تخممرغ غلطانده و در ظرف گودی که در آن روغن ریخته و روی حرارت گذاشتهایم، انداخته و با حرارت کم سرخکرده و بعد کراکتها را از روغن درآورده و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافهاش گرفته شود. در نهایت آنها را در ظرف مناسبی گذاشته و با سبزی تزیینکرده و سرو میکنیم.
مواد اولیه:
گوشت چرخ کرده مرغ : 250گرم (10000تومان)
برنج نیم دانه پخته : نصف پیمانه (2000تومان)
تخممرغ: 2عدد (3000تومان)
پیاز متوسط: یک عدد
پودر نانخشک، آرد سوخاری و آرد برنج: از هر کدام یک پیمانه
سس سفید مخصوص: نصف پیمانه
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
کره: 20گرم (2000تومان)
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان (2000تومان)
نکات آشپزی:
به جای گوشت چرخکرده مرغ میتوان از چرخکرده گوشت یا سویا هم استفاده کرد.سعی کنید از قسمت سینه مرغ استفاده کنید.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: