jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۲۹۰۸۸   ۰۷ مرداد ۱۴۰۰  |  ۲۳:۳۶

حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

مواد اولیه برای تهیه مربای انجیر:

انجیر: ۱ کیلوگرم
شکر: ۷۰۰ گرم
آب: ۱ لیوان
وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه و دستور پخت مربای انجیر:

۱. ابتدا انجیر‌های کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیر‌ها را اضافه کنید.
۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیر‌ها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
طالبان باید خودش را ثابت کند

طالبان باید خودش را ثابت کند

اخباری که از افغانستان درباره عملکرد طالبان می‌رسد نشانگر این است که بیشتر باید درباره این جریان تامل کرد و به عبارتی هنوز برای قضاوت درباره این‌که آیا ماهیت این گروه تغییر کرده و طالبان امروز با طالبان دیروز فرق می‌کند زود است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها