یکی از غذاهایی که در بین فست فودها طرفداران زیادی دارد نان سیر است که بهراحتی میتوانیم آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت لازم را ببریم.
مواد اولیه
آرد: ۲پیمانه(۵۰۰۰تومان)
خمیر مایه: ۲قاشق چایخوری(۲۰۰۰تومان)
شکر: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
شیر گرم: یک پیمانه
سیر،پیازچه و جعفری خردشده:
۴قاشق غذاخوری(۲۰۰۰تومان)
پنیر پارمزان رندهشده:
یک پیمانه(۵۰۰۰تومان)
کره: ۵۰گرم(۵۰۰۰تومان)
فلفل سیاه و آویشن:
از هر کدام نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
شیر را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا به حدی داغ شود که دست را نسوزاند. سپس خمیرمایه را در ظرفی ریخته و با شکر و نمک مخلوط کرده و به شیر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و روی آن را پوشانده و حدود ۱۰دقیقه استراحت میدهیم تا حجم بگیرد.
موادمان را در ظرفی بزرگتر ریخته و آرد را به آن اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا وقتی که خمیر به دست نچسبد. روی ظرف را پوشانده و یکساعت استراحت میدهیم.
در این فاصله سیر، جعفری خردشده، پیازچه خردشده، پنیر پارمزان رندهشده، نمک، فلفلسیاه، آویشن و کره را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن خوب مخلوط میکنیم یا در غذاساز ریخته و مخلوط میکنیم؛ سس سیر ما آماده است.
وقتی خمیر بهعمل آمد و حجمش دوبرابر شد، روی سطح صافی کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن گذاشته و با وردنه باز میکنیم.
سس سیر را به طور یکنواخت روی آن ریخته و در ماهیتابهای که کمی کف آن را کمی چرب کردهایم، میگذاریم. (میتوان از فر هم استفاده کرد) ماهیتابه را با در بسته روی حرارت کم میگذاریم؛ البته بهتر است زیر قابلمه شعله پخشکن بگذاریم تا حرارت به همه قسمتها بهطور یکنواخت برسد.
وقتی دور خمیر طلایی شد نان سیر ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی گذاشته، به اندازه دلخواه برشزده و سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: