title
سیب زمینی یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین غذا‌ها است، اما گاهی اوقات ترکیب آن با خوارکی‌ های دیگر می‌تواند منجر به مشکلات معده شود.
کد خبر: ۱۳۲۱۳۹۷

به گزارش جام جم آنلاین، سیب زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا می‌شود. این ماده نشاسته‌ای از خانواده گل شبدر همچنین در جلوگیری از فشار خون بالا کمک می‌کند، زیرا حاوی پتاسیم است و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند.

مفیدترین روش پختن سیب زمینی

برای خانم‌ها به دلیل وجود فیبر بسیار، خوردن سیب زمینی مفید است که به حفظ زیبایی و جوانی کمک می‌کند.

با این وجود و با خواص مفید آن، سیب زمینی سرخ شده هرگز نباید با گوجه فرنگی ترکیب شود. این امر می‌تواند جذب مواد مغذی را برای بدن دشوارتر کند و همچنین ناراحتی‌ های گوارشی را تحریک کند.

پیش از این، متخصص غدد النا گوبکینا متخصص تغذیه در روسیه گفت که بدون آسیب رساندن به سلامتی، شما می‌توانید ۲۰۰-۳۰۰ گرم سیب زمینی دو بار در هفته بخورید، و دکتر الکساندر میاسنیکوف توصیه نمی‌کند پوست سیب زمینی را بگیرید، زیرا حاوی مواد مغذی است.

مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد.

با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب زمینی سرخ کرده کمتر مصرف کنید و آن را با گوجه مصرف ننمایید.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
یک عارف انقلابی

گفت‌وگوی جام‌جم با علی سرلک درباره ویژگی‌ های شخصیتی آیت‌ا... فاطمی‌ نیا

یک عارف انقلابی

نیازمندی ها