به گزارش جام جم آنلاین، رضا عزتیان، رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت در گفتگو با اشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: نیازهای تغذیهای افراد به جنس، شغل و سن شان بستگی دارد و هر برنامه رژیم غذایی نمیتواند برای همه افراد مناسب باشد.
او ادامه داد: با استفاده از آزمایشهای مختلف میتوان نیاز بدن را به انواع ریز مغذیهای مختلف متوجه شد. امروزه دختران و زنان نیاز بیشتری به ویتامین دی و آهن دارند و این افراد بیشتر دچار فقر آهن خواهند شد.
عزتیان بیان کرد: زنان و دختران استعداد بیشتری در زمینه ابتلا به بیماری پوکی استخوان دارند و به همین دلیل باید به موضوع کلسیم و ویتامین دی آنها توجه کافی شود. یکی از برنامههای وزارت بهداشت تامین آهن و ویتامین دی مورد نیاز زنان و دختران است.
رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت تاکید کرد: مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات تیره مثل اسفناج و جعفری از آهن خوبی برخوردار هستند و افراد به خصوص زنان و دختران باید روزانه بین ۳ تا ۴ واحد لبنیات مصرف کنند.
وی افزود: برای تامین آهن و ویتامین دی مورد نیاز دختران باید این افراد مصرف ماهی را جزو برنامه غذایی روزمره خود قرار دهند. ویتامین دی از ابتلای افراد به افسردگی و آلزایمر پیشگیری میکند. زنان و دختران باید روغن ماهی را جایگزین روغنهای جامد و حتی حیوانی کنند تا علاوه بر پیشگیری از بروز امراض قلبی و عروقی ویتامین دی بدن آنها نیز تامین خواهد شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد