به گزارش جام جم آنلاین ، برای تهیه این نوع شیرینی ها و کلوچه ها زیاد به زحمت نمی افتید. در میان انبوه دستورالعمل هایی که برای طبخ شیرینی وجود دارد در ادامه شما را به یک طرز تهیه یک کلوچه بسیار ساده ، خانگی و البته خوشمزه آشنا می کنیم که بسیار مناسب میل کردن به همراه یک فنجان چای، شیر و یا قهوه است.
مواد مورد نیاز برای تهیه کلوچه خانگی:
2 فنجان آرد
یک قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک فنجان کره نرم شده
یک فنجان شکر (به طرز دلخواه هم می تواند تنظیم شود)
یک عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
طرز تهیه:
مرحله 1
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. در یک کاسه کوچک ، آرد ، جوش شیرین و بیکینگ پودر را با هم هم بزنید و سپس کنار بگذارید
مرحله 2
در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با هم خامه بزنید تا یکدست شود. درون آن تخم مرغ و وانیل بزنید. مواد را به تدریج مخلوط کنید. سپس وقتی به صورت کامل مخلوط کردید و یکدست شد آن ها را ورز دهید و سپس به شکل قطعات کوچک دربیاورید.
مرحله 3
شیرینی های کوچک باید هشت الی 10 دقیقه در فر قرار داده شوند. البته بسیاری از حرفه ای ها برای طبخ کلوچه ها در فر آن را روی ورق های مخصوص شیرینی و یا تور قرار می دهند. بعد از هشت الی 10 دقیقه شیرینی آماده است.
ارزش غذایی
در هر وعده: 86 کالری ؛ پروتئین 0.9 گرم ؛ کربوهیدرات 11.7 گرم؛ چربی 4 گرم؛ کلسترول 14 میلی گرم سدیم 60.1 میلی گرم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد