به گزارش جام جم آنلاین، خوشبختانه استفاده از مواد غذایی طبیعی انرژی زا این روند را می تواند معکوس کند. با این حال اگر تصور می کنید که این احساس خستگی دائمی، مزمن و بیش از حد است به پزشک مراجعه کنید.
مخلوط آب و لیمو: این نوشیدنی برای سلول ها به منظور تولید انرژی لازم است. در واقع نوشیدن آب یکی از بهترین راه ها برای داشتن روزی پرانرژی است. نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۲ نشان می دهد زنانی که دچار اندکی کم آبی بوده اند بیشتر از سایرین احساس خستگی مفرط می کرده اند.
ویتامین سی: پژوهش های جدید نشان داده است که کمبود ویتامین سی باعث خستگی می شود. این ویتامین برای سلامت غدد فوق کلیوی لازم است.
این غدد از احساس خستگی ناشی از استرس پیشگیری می کنند. ویتامین سی همچنین از ابتلا به عفونت ها پیشگیری کرده و باعث جذب بهتر آهن می شود.
خشکبار: بادام، فندق و بادام زمینی سرشار از منیزیم هستند، عنصری که نقش کلیدی در تبدیل قند به انرژی دارد. همچنین آنها سرشار از فیبر هستند. فیبر قندخون را متعادل نگاه می دارد و باعث می شود دیرتر احساس گرسنگی کنید.
شکلات تلخ: خوردن شکلات تلخ پس از ناهار می تواند جایگزین یک دسر خوب باشد. شکلات حاوی ماده ای به نام تئوبرومین است که نقشی مشابه کافئین در قهوه داشته و به بهبود وضعیت انرژی در شما کمک می کند.
نان سبوس دار: کربوهیدرات ۶۰ درصد انرژی مورد نیاز بدن شما را تامین می کند. غلات سبوس دار حاوی کربوهیدرات های پیچیده و سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند. خوردن غلات سبوس دار از افزایش ناگهانی قند خون در شما جلوگیری می کند.
هل سبز: مصرف هل موجب افزایش انرژی شما شده و گردش خون را بهبود می بخشد.
مارچوبه: این سبزی خوشرنگ حاوی ویتامین ب است و مقادیر زیادی فیبر است که منجر به متعادل نگاه داشتن قندخون می شود. ویتامین ب کربوهیدرات های دریافتی بدن را تبدیل به انرژی می کند.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد