سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آشپزی حرفه ای
مواد لازم:
آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان)
آب ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ تا دو عدد
سیب زمینی ۲ عدد (حدودا ۲۰۰ گرم)
کره ۲۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذا ابتدا کره را روی حرارت قرار داده و آب را داخل قابلمه ای می ریزیم و وقتی روی حرارت شروع به جوش ریز کرد . آردی که الک شده را به یک باره داخلش می ریزیم و با لیسک یا قاشق چوبی شروع به جمع کردن خمیر می کنیم و خمیر را روی حرارت مدام پشت و رو می کنیم تا جایی که منسجم شود و دیگه نشودجا به جا کرد . بعد از حرارت برمی داریم و می گذاریم که از دما بیفتد .
سیب زمینی ها را می پزیم . بعد پوستش را کنده و رنده زیز می کنیم . یا می توانید بکوبیدتا حسابی له شود. سپس کمی نمک و زردچوبه می ریزیم .
خمیر که از دما افتاد و خنک شد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و مواد سیب زمینی را می ریزیم و بیکینگ پودر هم اضافه کرده و با دست چنگ زده و ورز می دهیم .اگر دیدید خمیر سفت هست و از ماسوره خوب رد نمیشود . یک تخم مرغ دیگر را هم بهش آن اضافه کنید .
بعد داخل قیف همراه ماسوره می ریزیم . ماسوره ای که استفاده می کنیم ماسوره شماره 1M هست . حالا هر نوع ماسوره ای که علاقه دارید هم میشود استفاده کرد .
در ظرفی که بهتر هست گود باشد روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم .
روعن که داغ شد مواد را از ماسوره رد می کنیم .طول بامیه ها به دلخواه است
و بعد سرخش می کنیم .
نکته:
این غذا روغنی هم به خود جذب نمی کند . فقط باید توی روغن شناور باشد . حرارت هم ملایم باشد روغن هم گرم باشد .
داخل روغن سیب زمینی بامیه ای موقغ سرخ کردن بامیه کف ایجاد می شود این کاملا طبیعی هست ، در خمیرهایی که تخم مرغ دارند به دلیل وجود تخم مرغ کف ایجاد میشود .
از قیف یکبار مصرف هم اگر بخواهید استفاده کنید دو تا سه لا باشه تا پاره نشود .
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد