به گزارش جام جم آنلاین به گزارش درکام
مواد لازم:
خرما |
۵۰۰ گرم |
کنجد |
۱ پیمانه |
کره |
۱ قاشق غذاخوری |
مغز فندق یا گردو |
به میزان لازم |
شکلات تلخ |
۲۰۰ گرم |
روغن مایع |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
- خرماها را بشویید و هستهی آنها را جدا کنید.
- آنها را همراه کره، داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند.
- با گوشتکوب یا هر وسیلهی دیگری، آنها را بکوبید و یا چنگ بزنید تا یکدست شوند.
- کنجدها را داخل تابه بریزید و چند دقیقهای با حرارت ملایم تفت دهید تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود.
- آنها را تا حدی که ریز شوند ولی به روغن نیفتند، آسیاب کنید.
- کنجدها را با خرماهای له شده ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
- اگر مایل باشید میتوانید در این مرحله به مواد ادویههایی مثل دارچین، پودر هل، زنجبیل و یا هر ادویه ای که دوست دارید، اضافه کنید.
- از مواد خرمایی کنجدی توپک هایی به اندازهی درشتتر از فندق بردارید، وسط آن را یک مغز فندق یا مغز گردو بگذارید و با کف دست گرد کنید.
- همه مواد را به همین صورت درست کنید.
- برای کاور توپکها نیز میتوانید آنها را در پودر نارگیل، پودر کنجد، پودر پسته و یا شکلات بغلتانید.
- در این دستور توپکها با شکلات تلخ کاور شدهاند. به این صورت که شکلات را بنماری کرده و به آن مقداری روغن مایع اضافه کنید تا رقیق شود.
- توپکها را در شکلات مایع فرو برده، با کمک چنگال بیرون بیاورید.
- آنها روی کاغذ روغنی قرار داده و داخل یخچال گذاشته تا شکلات سفت شود.
- ترافل خوشمزه را از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.
-