در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره
ابتدا آرد رو در کاسه ای بزرگ میریزیم.آب رو به آرد اضافه میکنیمحالا با هم زن دستی قشنگ مواد رو هم میزنیم تا غلظت برسه.
حالا باید موادمون رو داخل قیف بریزیم، اگه قیف مخصوص رو تونستین تهیه کنین که هیچ ، اگه نه از جای سسی هم میتونید استفاده کنید
موادمون رو داخل قیف میریزیم و درش رو میبندیم و میزاریم کنار.
حالا میریم سراغ مواد میانی ، پودر شکر رو به مغز گردو اضافه و هم میزنیم.و به ترتیب پودر دارچین رو اضافه و هم میزنیم. پودر هل رو هم اضافه میکنیم
حالا مواد رو خوب هم میزنیم و میزاریم کنار.
حالا تابه ی مورد نظرتون رو کمی چرب کنین و بزارین رو حرارت تا داغ بشه.
حالا با قیف مواد رشته رو به صورت کج و راست و دورانی روی تابه میریزیم.
وقتی مواد رشته رو ریختیم ۳ دقیقه میمونیم تا رشته پخته بشه. توجه کنین که نباید سرخ بشه. بعد که پخته شد آهسته از گوشته رشته رو از تابه بیرون میکنیم. (به داغی رشته و تابه توجه کنین و مواظب باشین. این کارو با چاقو هم میتونین انجام بدین.)
حالا رشته رو روی پارچه گذاشته تا کمی سرد شود
رشته رو از بالا تا زده و مواد میانی رو به همراه کمی پودر پسته و پودر نارگیل وسط میریزیم.
موادو که وسطش ریختیم تا میزنیم.
وقتی رشته هارو با مواد میانیش قشنگ تا زدیم آمادس برای سرخ شدن.
حالا داخل تابه روغن میریزیم و رشته خوشکار هارو میزاریم داخلش که سرخ بشن. چک میکنیم هروقت طلایی شد ورش دارین.
شیرینیمون آمادس حالا میتونین این شیرینی خوش عطر و خوش طعم رو با چایی میل بفرمایین ، نوش جانتون
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد