بعد از مرغ شکم پر، بریم سراغ آش شکم پر

طرز تهیه آش شکم پر سبزواری

آش محلی سبزوار که داخل خمیرو با سبزی صحرایی پر میکنی و بعد از یک ساعت داخل آب جوش میریزی وبا ماست چکیده(قاطق) میل میکنی
کد خبر: ۱۲۹۳۷۷۳

طرز تهیه آش شکم پر سبزواری

به گزارش جام جم  آنلاین طرز تهیه آش شکم پرخوشمزه سبزواری

 

مواد لازم :
نخود
ترپ
سبزی آش ( گیشنیز ،جعفری،شوید ،تره،)
آرد
، ماست چکیده
، پیاز
،سیر
، و نعناع خشک

طرز تهیه
ابتدا آرد را خمیر میکنیم خمیر آن باید سفت باشد ،و ترب ها را رنده میکنیم نخود را میجوشانیم و میکوبیم سبزی ها را هم خورد میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و همه مواد را باهم مخلوط میکنیم و با دو قاشق روغن تف میدهیم بعد خمیر را پهن میکنیم و به صورت مربع های کوچک در اندازه (سه در چهار) برش میزنیم و مواد را داخل آن می‌گذاریم و دور خمیر را مثل پیراشکی میبندیم و قابلمه را به میزان لازم آب کرده و هنگامی که به جوش آمد خمیر هارا می‌ریزیم داخل آب و به مدت یک ساعت صبر میکنیم تا پخته شود و بعد می‌گذاریم کمی سرد شود ، بعد از سرد شدن( خمیر پخته شده نباید زیاد سرد شود ) و بعد از آن ماست چکیده را که به آن سبزی معطرو فلفل، و زیره نرم اضافه کردیم به خمیر هااضافه میکنیم.
حالا برای تزیین آش پیاز داغ و سیر داغ و نعناع و زردچوبه تزیین میکنیم
و بعد نوش جان میکنیم

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها