شولی یزدی معروفترین آش سنتی یزد

طرز تهیه آشولی خوشمزه و خوش طعم

یزد‌ی‌ها آش شولی را حدود ۱۰ تا ۱۱ صبح و برای باز شدن اشتهایشان می‌خورند، اما برای مردم دیگر شهرهایی که به تقلید از آنها شولی را طبخ می‌کنند، این آش یک پیش‌غذای خوش عطر و رنگ است
کد خبر: ۱۲۹۳۳۶۹

طرز تهیه آشولی خوشمزه و خوش طعمبه گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه آش شولی خوش طعم و خوش عطر

 

مواد لازم :(۴ تا ۵ نفر)

۱ و ۱/۲ کیلو سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید)

۲ عدد چغندر بزرگ

۳ عدد پیاز متوسط

۱ لیوان آرد

۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک

۱ لیوان عدس

روغن: به اندازه سرخ کردن پیازها و درست کردن نعنا داغ

نمک و زردچوبه : به اندازه لازم

سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه آشولی خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه:

مدت زمان : ۲ ساعت

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی گاز قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود. میتوان مقداری از چغندر را هم رنده کرد.

بعد از اینکه چغندر به‌طور کامل نیم‌پز شد، عدس و سبزی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملاً پخته شود.

سپس پیاز را سرخ کرده و نعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

حدود ۴ الی ۵ لیوان آب سرد را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملاً آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.

هنگامی که سبزی وعدس کاملاً پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

سپس حدود ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم و سپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم و به‌طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه (یا رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

شولی را در ظرف مناسب ریخته و آن را با پیاز و نعنا داغ تزیین میکنیم.

نوش جان

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

برچسب ها: چغندر سرکه نعنا
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها