در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه آبگوشت بادمجان خوشمزه و بی نظیر
مواد لازم:
گوشت آبگوشتی
عدس
بادمجان
کشک
نعنا داغ
پیاز داغ
نمک،فلفل،زرد چوبه
طرز تهیه:
گوشت و با پیاز و ادویه بار میکنید تا بپزد، بعد عدس را اضافه کنید ،باهم خوب بپزند
حالا بادمجان را حلقه حلقه میکنید ،سرخ میکنید و کنار بگذارید.
پیاز داغ و نعنا داغ را که آماده کردید بریزید داخل آبگوشت
نیم ساعت آخر پخت هم بادمجان و کشک را اضافه کنید و اجازه بدین که خوب با هم جا بیوفتن
نوش جان
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد