مربای بهار نارنج یک مربای فصلی با بویی بی نظیر و طعمی دلپذیر

طرز تهیه مربای بهار نارنج

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و … کاربرد فراوان  دارد
کد خبر: ۱۲۹۰۶۰۰

طرز تهیه مربای بهار نارنج

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته


 گل بهار نارنج 1 کیلوگرم 

شکر 1 کیلوگرم 

آب ‌لیموترش2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای بهار نارنج

با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، برای تهیه مربا بهارنارنج، ابتدا باید با جوشاندن پی در‌ پی، تلخی آن را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفه های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.

 

در این فاصله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید. به این ترتیب، تلخی بهار نارنج کاملاً گرفته می ‌شود. اگر باز هم تلخ بود جوشاندن آن را تکرار کنید و سپس شکر را همراه 3 پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا مربا قوام آید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها