کوفته تبریزی یکی از لذیذترین غذاها

طرز تهیه کوفته تبریزی

جغور بغور غذای محلی استان زنجان است، جَغور بَغور غذایی است که از دل و جگر و قلوه گوسفند به‌علاوه آب و روغن و افزودنی‌های دیگر تهیه می‌شود.
کد خبر: ۱۲۸۹۷۹۱

طرز تهیه کوفته تبریزیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک


گوشت چرخ کرده نیمه چرب  250 تا 300 گرم

لپه  4 قاشق غذاخوری

برنج   5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ   1 عدد

پیاز  2 عدد

سبزی معطر به دلخواه  2 قاشق غذاخوری

 رب گوجه فرنگی  2 تا 3 قاشق غذاخوری

زردچوبه   2 قاشق غذا خوری

پودر جوز هندی  1/2 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه   1/2 قاشق چایخوری

 نمک به میزان لازم

طرز تهیه کوفته تبریزی

 طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و جلوگیری از وا رفتن آن

برای تهیه کوفته تبریزی اول باید لپه را جداگانه در آب بپزید تا کاملا پخته شود. برنج را بشوید و کمی خیس دهید بعد در ظرفی مناسب با مقداری آب و نمک روی حرارت بالا قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده شود. پس از آنکه آب برنج کشیده شد آنرا کنار بگذارید تا سرد شود.

بعد از این مرحله ، یک عدد پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه لپه پخته شده و گوشت چرخ کرده داخل غذاساز بریزید تا کاملا باهم میکس شوند.و

بعد از میکس کامل ،مواد را به داخل ظرف بزرگتری منتقل میکنیم و به آن سبزی معطر تازه یا خشک شده ، تخم مرغ ها ، برنج نیمه پز ، نمک - فلفل - زردچوبه و جوز هندی رنده شده  اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم .

مواد را آنقدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.

پس از ورز دادن کامل و انسجام گرفتن مواد، آن را کنار بگذارید و با یک کیسه فریزر روی آن را بپوشانید.سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید 

مرحله تهیه سس کوفته تبریزی

برای تهیه سس کوفته در یک قابلمه ، یک عدد پیاز مانده را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نیمه طلایی شوند.در هنگام تفت پیاز به آن کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگ تر و خوش طعم تر شود.

newsQrCode
برچسب ها: کوفته تبریزی گوشت
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها