در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، تا به الان همه ما شنیده ایم که پوست میوه ها میتوانند فواید زیادی برای بدن افراد داشته باشند اما این در حالی است که استفاده بیرویه از کودهای شیمیایی قابلیت نفوذ در پوست میوهها و سبزیها را دارند.
خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره نگهداری پوست میوه ها اظهار کرد: امروزه استفاده بیش از اندازه مواد افزودنی و به کار بردن درصد بالایی از آفتکشها در میوهها میتوانند آسیبهای جدی را به افراد وارد کنند. به همین دلیل افراد نباید به هیچ عنوان قسمتهای اضافی میوهها را مصرف کنند.
وی گفت: تا به الان گفته شده است که پوست میوه ها می تواند موجب لاغری افراد شود در حالی سخت در اشتباه هستند، زیرا جز آسیب هیچ اثر خوب دیگری نخواهند داشت. پوست میوهها باید کنده شود و تنها خود میوه خورده شود البته در موارد خشک شده آنها باید نکات بهداشتی خوب رعایت شود.هیچ میوهای با پوست استفاده نشود و فقط در صورت ارگانیک بودن مصرف پوست میوه بلامانع است البته نمیتوان تنها با نوشته روی بسته میوه متوجه شد که این میوهها ارگانیک هستند یا خیر. به همین دلیل بهتر است خوب شسته و تا جایی که امکان دارد بدون پوست میوه خورده شود.
این متخصص تغذیه گفت: در شرایط کرونایی هم که شرایط کمی سختتر از قبل شده باید افراد با دقت بیشتری در شست و شوی مواد غذایی و به خصوص میوهها داشته باشند تا به خود و دیگر اعضای خانواده آسیب وارد نکنند؛ حتی مکان آشپزخانه و ظروفی که برای میوهها استفاده می شود باید به سرعت ضدعفونی شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد