در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ،مدیریت کلسترول خون شرایط سنی خاصی را نیاز ندارد بلکه در همه سنین باید مراقب این چربی خطرناک در رگهای خونی خود باشیم. ادویه جات مفیدی وجود دارند که می توان برای کاهش کلسترول خون از آنها استفاده کرد. گیاهان, مانند ریحان , برگ های گیاه هستند , در حالی که ادویه ها مانند دارچین معمولا ً از بذر , دانه، پوست , یا ریشه های گیاه تهیه می شوند.هر دو برای طعم غذا به کار می روند , اما تحقیقات نشان می دهند که آن ها سرشار از ترکیبات سالم هستند و ممکن است در بیشتر مواقع برای سلامتی مفید باشند.
فلفل قرمز تازه و خشک و پودر شده، غذای شما را تند خواهد کرد. همچنین ممکن است متابولیسم شما را افزایش دهند و به سالم نگهداشتن رگ های خونی کمک کند. یک دلیل ممکن, کپسایسین است , ترکیبی که آن ها را تند می سازد.
دارچین بسیار عالی است، چون شیرین است اما کالری و قند بسیارکمی دارد. به علاوه پیدا کردن آن آسان و گران قیمت نیست و می توانید آن را به چیزی اضافه کنید , از جمله قهوه و چای. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهند که دارچین ممکن، است به التهاب , دفع رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند ، کمک کند؛ و برخی تحقیقات نشان می دهند که ممکن است باعث کاهش قند خون در افرادی شود که دیابت دارند و یا احتمال ابتلا به این بیماری را دارند، شود، اما مطالعات دیگر آن را تایید نمی کنند. این ادویه می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، اما آن را برای درمان دیابت اشتباه نگیرید.
ممکن است شما به کاکائو به عنوان جز کلیدی در شکلات فکر کنید، اما ادویه ای است که با مزایای سلامتی بسیاری همراه است. دانه کاکائو سرشار از فلاونوئیدها است که آنتی اکسیدان هایی هستند که نشان داده شده ، سلامت قلب را افزایش می دهند.
به نظر می رسد فلاونوئیدها نقشی در کاهش کلسترول و فشار خون و کمک به حفظ سرخرگ های کرونری قلب دارند.
در سراسر جهان استفاده می شود و به عنوان یک عنصر کلیدی در بسیاری از غذاهای هندی شناخته شده است، زیره سبز به طور طبیعی سرشار از آهن است.
همچنین ممکن است در کاهش وزن نقش داشته باشد. یک مطالعه در مورد 88 زن دارای اضافه وزن نشان داد که آن هایی که کمی کم تر از یک قاشق چای خوری در روز زیره می خورند , در حالی که رژیم غذایی کم کالری دارند، نسبت به افرادی که همین رژیم را دارند و ریزه مصرف نمی کنند، وزن بیشتری را از دست می دهند.
این گیاه یک ترکیب قدرتمند به نام آلیسین دارد. مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که ممکن است احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد و تحقیقات دیگر نشان می دهد که خوردن سیر به طور منظم ممکن است به کلسترول بالا و فشار خون بالا کمک کند . اما چنانچه در مطلب خواص سیر در بخش سلامت نمناک هم گفتیم برای رسیدن به این مزایا ، شما باید آنرا را تکه تکه کرده یا خرد کنید :آلسین تنها بعد از اینکه سلول های موجود در سیر بریده و یا له می شوند، شکل می گیرد.
بله ، زنجبیل واقعا ً می تواند به ناراحتی معده کمک کند و اثر آرامش بخشی روی پوشش دستگاه گوارش شما دارد و می تواند حالت تهوع را نیز کاهش دهد. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهند که زنجبیل دارای خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدان است و ممکن است در جلوگیری از بیماری هایی مثل سرطان نقش ایفا کند. این ادویه پرخاصیت باعث کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش تشکیل پلاک در رگ های خونی می شود که همین اثرات دلیلی است برای کاهش آترواسکلروزیس یعنی همان عامل ایجاد بیماری های قلبی و سکته می شود؛ البته برای اثبات این فواید به مطالعات بیشتری نیاز است.
رزماری یک گیاه بسیار خوشبو، سرشار از آنتی اکسیدان است که از آسیب سلولی جلوگیری می کند. حتی بو کشیدن آن هم می تواند برای شما خوب باشد. یک مطالعه نشان داد افرادی که بوی رزماری را دریافت می کنند، در آزمون های حافظه و دیگر فعالیت های ذهنی، در مقایسه با آن هایی که این بو را دریافت نمی کنند، بهتر عمل می کنند.
محققان فکر می کنند که یکی از ترکیبات آن که سینوئل 8/1نامیده می شود ، ممکن است فعالیت مغزی را تقویت کند.
این ادویه رنگ زرد شهرت زیادی دارد چراکه یک منبع خوب کورکومین , یک آنتی اکسیدان است که التهاب را کاهش می دهد.
تحقیقات نشان می دهد که کورکومین ممکن است به کاهش درد کمک کند. تحقیقات دیگر نشان می دهد که خوردن حتی مقادیر کم زردچوبه به طور منظم ممکن است به جلوگیری یا کاهش بیماری آلزایمر کمک کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد